Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nagyon rég volt már 1997! Ekkor jelent meg eredetileg PS1-re (aztán később Game Boy-ra és PC-re is) az Oddworld Inhabitants alkotása, az Abe's Oddysee. Egy korrekt minőségű platformer volt, korához képest teljesen jó minőségben. Most viszont készülőben van a New 'n' Tasty! című remake, amely ősszel már meg is fog jelenni PS3-ra/X360-ra/Vitára/Wii U-ra... de később jönni fog PS4-re is. A fejlesztésbe besegít a Just Add Water is, akik a Munch's Oddysee, illetve a Stranger's Wrath HD remake-jén már dolgoztak korábban. Maga a játék világa is már megérdemel egy külön misét...!
Regisztrált: 2011 máj 04 sze , 09:48 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 363
Ne is mond sose játszottam végig érdekelt de nem annyira hogy végig toljam amolyan "wc" játéknak jó... Amugy igen sokat álltam én is a polus sonyba meg a tescoban amikor még "ingyé" lehetett gamélni xD
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
Eltűnt a kommentem, újra megírom: Tehát én csak a Munch's Oddysee-t vittem végig, de azt is többször. Végigvittem elsőnek, de valamit elrontottam (Tudom mit) és a végén megöltek. Ugyhogy kezdhettem elölről, aztán az évek során többször is elővettem, közben meg megjelent PC-re is, így ott is végigvittem. A 2D-sekhez viszont nem volt szerencsém. PS1 emulátoron játszottam valamelyik résszel egy pár percet, de a 3D-s után nem hozott lázba. De most szívesen játszanék vele.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ehhez most tényleg semmi közöm nem én töröltem,viszont a mostanid utolsó mondatát igen,mert ha arra kitérünk,akkor egy egészen más témánál fogunk kilyukadni,ami inkább a hack-re fog hasonlítani.Szóval remélem nem baj. Engem amúgy ami megfogott ebben a játékban az az elvont vagy mifene környezet meg ezek az érdekes lények.Elôtörnek benne a régi idôk nagy game-elései és kedvet kapok némi retrózáshoz.Érdekes egy beütésem van mi?
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
Hidd el Norb, lehet hogy így videó alapján tetszik, de ha elkezded kijátszani, nem fogod tudni abbahagyni. Ez a videó egy kicsit felkeltette nekem is az érdeklődésem, én nem tudtam, hogy az oldalnézetesben is ennyi minden van. :O
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games