Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nagyon hasonlít a The Cave-re nekem azért is tetszett meg,mert szeretem az ilyen oldal nézetes stuff-okat,plusz ennek még a környezete is nagyon barós.
A "Cave" inkább Lost Vikings-es. Itt nincsenek saját karaktereid akiket váltassz, hanem Abe tud belemászni az ellenség idegrendszerébe és irányítani azt. Néhol idegtépő tudott lenni, ezért kíváncsi leszek a nehézségre is. Remélem, hogy ha sikeres lesz ez a remake, akkor a 2. részt is megcsinálják. A többi engem személy szerint nem érint, mert a 3D-s részek nem fogtak meg.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
A 3D-s is idegesítő. Ez jellemző a játékra. Nem úgy csinálsz valamit egy ellenséggel ahogy kellett volna, és bukta. Emlékszem, hogy mennyire imádtam, amikor Abe-et követte 1-15 mudokon meg Munch akit meg követett 20-25 Fuzzle. Hát az olyankor valami fergeteges. Bár tudtommal a Munch's Oddysee-ben jelentek meg a Fuzzle-k, úgyhogy ebbe szerintem nincsen.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games