Bejelentésre került, hogy a Japánban már a Wii U launch napján elérhető applikáció a "Wii Karaoke U by Joysound" hamarosan elérhetővé válik Európában is. Mii karakterünk szereplésével vehetünk részt a 3 különböző játékmódban, melyben helyet kap az európai leaderboard is. A Joysound katalógusa Japánban több mint 200 000 számot tartalmaz, mely brutálisan hangzik, de az európai egyenlőre nem tisztázott, de vélhetően bőven lesz miből választani a dalos pacsirtáknak. Maga az app ingyenesen lesz letölthető, de a zenék egy úgynevezett ticket rendszer keretében érhetőek majd el 1 órás, 1 napos és 30 napos periódusokban (Japánban 90 napos is van) melyek korlátlan hozzáférést adnak a katalógushoz. A ticket-ek ára egyenlőre ismeretlen. A játékhoz használható lesz a gamepad mikrofonja ill. compatibilis usb mikrofon is.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Állítólag az év végefelé lesz majd elérhetô,de az 576Kbyte Online oldalán mindenrôl informálódhattok.(mondjuk a nagyrésze már feljebb is le van írva) Ez pedig egy videó a játékról.(Nagyon be kéne tépnem,hogy ezt így egyedül én is végig nyomassam. )
Akkor ezt áthelyeztem a eShop-os játékok topikba,mivel nem lemezes játék. Amúgy köszi a topikot és ahogyan mondtad várjuk...
Köszi, hogy áthelyezted. Azért egy házibulin nagyot üthet. Összedobjuk a pénzt akár csak 1-2 órára vagy 1 napra és had szóljon ... Szerintem az lehet a sikerének ill. bukásának a kulcsa, hogy milyen áron kínálják a jegyeket. Egy szerény összeget nyilván mindenki könnyen kifizet ha tudja, hogy jól szórakozhat.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games