2013.november 7-től érhető el az eShop kínálatában a klasszikus Wii Sports úgymond HD változata. Az alap 5 sportjáték lesz megtalálható benne, mint: tennis, baseball, bowling, box és golf. Teljes online multiplayer és Miiverse támogatás Természetesen a játék megkapja a motion plus támogatást is.
Az alábbi linken 17:50-től látható a bemutató. {link}
Drága. A gamespot cikke szerint 10 dollár lesz egy sportág. Az öt együtt már egy teljes árú játék ára. Okés a HD meg a multiplayer de ez kicsit "Capcomos" lehúzós szagú. A 24 órás bérlés viszont annyira nem rossz ötlet, bár a 2 dollárt ott is sokallom.
Igen jól hangzik. Nekem ez hiányzott a wii-nél is de nagyon, és szerintem simán megoldható lett volna!
Persze, hogy megoldható lett volna csak, mivel a Nintendo teljesen elfordult a Wii-től (egyik pillanatról a másikra) a Wii tulajok már semmit nem kapnak... Amiről továbbra is az a véleményem, hogy nem volt szép húzás, de ezt már kiveséztük egyszer.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A Direct-et megnézve maga a program szerintem barós lett,rajta az összes Wii-s klasszikus gyönyörü köntösbe öltöztetve,plusz megfejelve online támogatással,ami egy igen csak nagyon jó dolog lett,de ezzel az egész pénzes bérléses dologgal igen csak hazavágták. Szerintem simán kilehetett volna dobni az egész programot mindenestül 20-25£-os árcédulával és mindenki boldog.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Mondasz valamit. De most ôszintén szerintem jól összehozták,nem?Még ha csak egy feltupirozás online mókával egybekötve is.Nekem egyre jobban hiányzik a Wii Sports-om,jól elszoktam vele játszani az öregemmel,akár egész délutánokat is.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games