Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Az eddig megjelent zombis őrületek jelentős része igyekezett azzal ijesztővé válni, hogy mindenféle előzetes ismeretek nélkül dobta mélyvízbe a kezdő túlélőket. Ezzel a trenddel megy szembe az 505 Games gondozásában megjelenő How to Survive, amely gyakorlatias és korszerű ismeretekkel szeretné felvértezni játékosait a túlélésért való küzdelemben. Folyamatosan figyelnünk kell az élelemszerzésre, a fáradékonyságra és persze arra, hogy becsukjuk magunk után az ajtót. Aki pedig igazán naprakész akar maradni, az újabb és újabb fegyvereket tud majd összeeszkábálni, amitől a How to Survive már most egészen izgalmasnak tűnik. Főleg azok számára, akiket a State of Decay sem hagyott hidegen.
Nagyon vártam a cuccot Wii U-ra, ha egyszerre jött volna ki akkor tutira ezt veszem meg... de sajnos nem így lett... de legalább reális tanácsot tudok adni aki most venné meg...
Nem rossz játék... 1 képernyős 2 player coop... persze csak ha akarja az ember. Csomó felszerelés és cucc kombinálható és egész poén kombók vannak benne... Challengek és single player...
de a játék maga unalmas... lesz egy idő után. Partyba coop az jó, de egyedül nem olyan élvezetes. A területek nem változnak dizájnba ezért egyhangú lesz, és a baj az, hogy egy csomó ziccert kihagytak, amit utólag DLC-vel oldanak meg a PC-s változatban. Pl.: nagy poén az, hogy tüzet gyújtasz és elkezd esni az eső meg kimerül végre a zseblámpa, kiszárad a kút... de sajnos PC-n DLC formájában van benne... nem is drága az, csak bosszantó inkább, hogy eddig nem volt...
A sztorija egyszerűen annyira béna, hogy megőrülök tőle. Már egész jó lenne a cucc amikor side questet csinálsz amit egy majom ad, amit egy köröző papagáj ad mert ugye az tud beszélni... de Kovac poén csak inkább beteg. Szóval egyszerre komoly és beteg játékot látunk. Aki ettől várná a para faktort az meg fogja kapni, de nem azt a hirtelen megijedünk és mekkora állat dolog cuccot kapod, hanem a basszus nem figyeltem oda a való életben és elfogyott a valamim a dögök meg jönnek és mindjárt este lesz skúló meg nincs faktort kapjuk.
Inkább 2 emberrel ajánlom, mert 2x tuti nem viszem végig singleben... de a multi az móka. Sokat foltozzák a játékot. Ja! és ne legyetek istenek mert tök fölösleges előre rohanni... ez hamar ki fog derülni.
10 maximum!!! 15 dolcsit vagy fontot megér a játék, de legyen eszetek és 25 fölött inkább várjatok valami leárazást... és a DLC kell ha igazán parát akartok...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Köszi a részletes beszámolót. Igen én is ugyanezt a választ kaptam a Miiverse-ön,pedig olyan jónak nézett ki. Na mindegy,majd fognak rajta javítani késôbb.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games