Nem Rád céloztam konkrétan, csak azokra, akik meg szeretnék venni. Ha Te is azon emberek halmazába érzed magad, akik nem tudnak élni eme játék nélkül, akkor magadra veheted Elérkeztem arra a szintre, hogy játék megjelenéssekkel megvárom a teszteket, de nem a kiadó által megkent tesztelőket, hanem a független tesztelőket
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Yep. A review-k szerint nem érdemes első nap a boltba rohanni érte. Szerencsére az online részét ki lehet próbálni, amire a hangsúlyt fektették. Így el lehet dönteni, hogy ennek a tesztnek igazat adunk-e vagy sem. A Watch Dogs is valaki szerint nagyon rossz, valaki meg élvezi.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Még mindig nem kaptam magyar leírást arról,hogy mik a negatívumok...
UPDATE...
Na ez már elég indok,hogy most azonnal visszamondjam a rendelést.Lesz helyette egy Monster Hunter 3 Ultimate csak,hogy mindenki megnyugodjon. {link} DE AZTÁN NEM SZERETNÉM EGYEDÜL TOLNI A MULTIJÁT HA MÁR RÁM ERÖLTETTÉTEK.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
TazmánÖrdög írta ...
Nem semmi! Szerintem jobban jársz
Az biztos.Akkor te is végigolvastad. Tényleg nehéz elhinni,hogy egy olyan fejlesztô mint az egykori Team Ninja egyik ikonja egy ilyen (nem is tudom minek mondjam,mert ezt már játéknak sem mondanám) valamit kreáljon.Ninja Gaiden és a Metroid Other M alkotás után ezt ku*#*va nehéz megemészteni. Heehhh...a GameShop meg 17500-ért árulja ezt a sza*#*t...Szerintem rájuk fog büdösödni meg száradni.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games