Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nos gyermekeim ma meg is érkezett tízóra magasságában szerény kis pakkom,amit epekedve várok,hogy nyomathassak. Fincsi!
A doboz tartalma...
Az ötletbörzés kiskönyvön nagyon meglepôdtem,mert azt hittem,hogy csak egy kis füzetecske lesz az helyett pedig egy komolyabb majdnem 100 oldalas keményborítású és a Nintendo-s nagyágyúk (Miyamoto és Tezuka) által dedikált könyvet kaptunk,amiben nagyon sok jóságot találunk magunknak.
Így készül egy pálya. Az elôzô pályám is tetszik a game-ereknek már kaptam is három csillagot rá.A következô plac ami érkezik hamarossan az a kastélyos pálya,amióta nem voltam a játékban megkaptam a vízalatti pályát.Jelenleg a New Super Mario és a Super Mario Bros. pályáit és a még nem teljes cuccait tudom használni.
Várjál csak vannak ilyenek is közbe-közbe nehéz fokozaton.Majd besz*#*rtam ezen a videón. Amúgy tényleg egy nagyszerû program ez a Maker,egy örök darab,amit nem lehet megunni.
Heehhh... ez a Charles egy hihetetlen fickó,szerintem játszani sem tudnák mellette,mert behugyoznák a röhögéstôl.Nagyon csípem.
Taz: - Más ám videón látni mint használni.Korábban még mielött megvettem én is féltem,hogy hamar elmúlik majd a varázsa,de a folyamatossan csepegtetett tartalom,a Challenge mód és az többi játékosok elismerése és tapasztalat megosztás élménye hamar rádöbbenti az embert,hogy ez más mint amire számított.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games