Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Semmi gond Jancs. Ammm...ha akarod nyugodtan tedd csak ki a pálya kódját hogy tudjunk rajta mi is zörgetni.Ha pedig jön a többi pályád azokat is kiteheted nyugodtan.
Elkészültem a következő pályámmal és végre fel is töltöttem.
Van egy ugrás a pályán amit nagyon sokszor rontottam el. Amikor az sikerült akkor valami olyan helyen haltam meg ahol még az sem aki most próbálja ki a játékot először.
Azt meg külön köszönöm a játéknak, hogy amikor feltöltésnél meg kell csinálni a pályát az ellenőrző ponttól. Nem jegyzi meg a piros érméket....
Elkészült a következő pályám. Próbáltam egy könnyű és nem túl hosszú pályát építeni. (Remélem ezt kicsit jobb százalékban teljesítik majd mint az előző pályámat 3.60%)
Nincsenek csövek se Bowser se nagy ugrások. A pörgő ugrás szükséges a pályán és van még pár hely ahol egyszerűsít egy picit . Ja és Wall jump nélkül egy lépést sem.
Kb. fél órája van fent eddig ketten próbálták meg fejenként egyszer... nem sikerült teljesíteni.
A barlang: 1867-0000-0291-0599 (ilyen kódot sem kaptam még csak számok)
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games