Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Sokak kedvence, Toad most végre saját játékot kap! A Super Mario 3D World valószínűleg megihlette a játékkészítőket, és mivel Toad azon kevés hősök közé tartozik, akinek nincs saját játéka, kapott egyet. A játékmenet ugyanaz lesz, mint a Super Mario 3D World-ben, csak ez jelentősen kibővítve, tehát csillagokat kell keresni. Megjelenés 2014 karácsony környéke. Egyelôre sajnos csak ennyit tudni...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ebben a videóban meglehet nézni pár pályát,és hogy miféle játék is ez a Captain Toad Treasure Tracker.Elöször is ugyanolyan csodálatos grafikával és zenével büszkélkedhet mint a Super Mario 3D World és ugyanazokat a tulajdonságokat örökölte meg ez a játék is mint amit a 3D World-ben már megszokhattunk. Én személy szerint nagyon örülök hogy kiadják külön játékként Captai Toad-ot,mert a 3D World-ben is nagyon szerettem ezeket a Toad-os küldetéseket. Szóval engem megvettek vele.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games