Az első próba után beleszerettem ebbe a játékba, mondjuk a korábbi kisfilmek és képek is meggyőztek már, de élőben még nagyobb élmény volt. Gondolom a hangulatot, a cukisági faktor mértékét és a pályák milyenségét itt már nem kell senkinek ecsetelni, hiszen jó pár élő videó látott már napvilágot Toad kapitány kalandjairól. A játék mottója egyébként a kevesebb több lehetne. Ilyen kis pályákból ilyen mértékű összetettséget, ennyi izgalmat és gyűjthető dolgot kihozni... minden tiszteletem. Újrajátszhatóság terén sem lesz kevés az a 70 pálya, mivel van teljesíthető kihívás is szinte mindegyikhez (lopakodj végig, szerezz meg minden ékkövet, stb.). A Gamepad-et ugyan nem minden pillanatban használjuk ki, de a sínen lefelé gördülő pályákon például már a másodlagos képernyőn, a Tab giroszkópjával célzunk és dobáljuk le a begyűjthető dolgokat, míg a Tv-n kívülről látni az egészet. Azt sajnáltam, hogyha a kis pályarészeket a Tab-bal akarjuk forgatni, akkor nyakatekert mutatványokat kell összehozni, így erre marad az analóg kar. Azt hiszem, ez első napos vétel lesz.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Gyerekek mától elérhetô a játék és a Miiverse-ön igen csak pofás képek röpködnek.Alig várom az ötödikét,hogy hozza a futár. Gyönyörû,csodálatos és nagyon aranyos kis játék ez.
Na gyerekek... szeretnék mindenkit kérni, hogy Amiibo-k használatától túlfűtött értékelések lepjék el eme fórumot... az alapján dőlne el nálam, hogy megvenném e a cuccot...
Nézegetem az oldalakat... nézegetem őket... youtube google miegymás, hogy pásztázzak 1 információt ami engem érdekel: mi a frászt ad egy Amiibo a játékhoz... semmit nem találtam... folyton azt akarja nekem mutogatni, hogy majd lesz Toad amiibo is, de ez engem most nem érdekel.
Erre ma megtaláltam a választ. Jelenleg nem támogatja az Amiibo a játékot. 2015-ben fogja majd valamikor, de mikor ki hogyan arról nincs információ... miért érzem úgy, hogy időnként a Nintendo óriási öngólt rúg magának?
Ilyen gyér eladási statisztikák mellett, amit a nagyok mellett produkál, csak egy módon tudna méltó ellenféllé kovácsolódni, ha hihetetlen profizmussal állnának hozzá az egészhez... erre későbbi featureként jelenik csak meg a legjobb találmányuk a játékban... miért?
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games