Igen, jelenleg nincs Amiibo támogatás, valószínűleg csak egy utólagos DLC formájában érkezik majd... talán egyszer. Én úgy láttam külföldi oldalakon is, hogy a Toad amiibo sem 100% még, a hivatalos oldalon sincs fent, hogy készülnének ilyesmivel, pedig nagy kedvenc lett most a játék miatt és valószínű, első napos vétel lenne.
Egyébként ma megérkezett a lemez, nem akarok újabb poénokat lelőni, mert sokat írtam már a PlayIt után is és nem változott a véleményem (talán csak annyiban, hogy a GamePad-ot igen is kihasználja)... aki szerette a Super Mario Galaxy-t, annak ez is egészen biztosan tetszeni fog.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Valahogy ezek most nem mennek a Nintendonak. Szerintem is ki kellett volna a játékkal adni, illetve alapból támogatást kéne kapnia hozzá. Hát akkor majd kiderül, hogy mi is lesz ebből az egészből.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nos,nálam sajna még a rendelésemre se reagáltak,amit december 8.-án adtam le,ezért ma le is mondtam.De...,hogy minden rosszban legyen valami jó is ma a pólós változatból rendeltem egyet.Remélhetôleg a héten nekem is megérkezik.
Valamint azt én sem értem,hogy az amiibo-kat miért hagyták ki a megjelenéskor,viszont ami késik nem múlik ezért engem ez a dolog nagyon nem hervaszt le.Legalább 100%-ban fogok majd tudni foglalkozni az amiibo-k adta lehetôségekkel,ha már kijátszodtam a game-et. Ön gól ide vagy oda,köztudott hogy a Nintendo-nak a legrosszabb az üzlet politikája ezért ezen én már meg sem lepôdök.Viszont a Nintendo-nak soha sem az volt a célja,hogy a konkurensekkel vívjon véres harcokat a "kinek van a legütôsebb konzolja" címért,ehhelyett inkább koncentrálnak olyan dolgokra,hogy egy tökéletes játékot adhassanak a game-erek kezébe és hogy a konzoluk tökéletes szórakozást tudjon úgy is nyújtani,hogy nem egy multimédia központ és még tudnék pár nem utolsó szempontot is mondani,olyanokat például mint a Wii U energiafogyasztása is. És ezeket nem Nintendo-s elfogulságból mondom.
Az az igazság, hogy a mai világban ugyanúgy mint régen egy dolog nincs az embernek... ideje. Így teljesen reális a kérdés, hogy mindig vágytam egy PS4-re lehetőségem is van rá, hogy nagyon nagyon olcsón megvegyek egyet, de van PC-m és van Wii U-m... elbírnék-e foglalkozgatni egy újabb konzollal, amikor látszik a gyakori aktivitásom Wii U-n is. Nem... nem érek már sajnos rá. Asszony, meló, haverok PC... fogy az idő.
Akkor viszont ismételjük meg a kérdést... gáz-e, hogy a N-nak [moderálva] az üzletpolitikáje, ellenben inkább energia takarékos. Igen az! Nem mutat magáról komoly profilt az iparon belül, nem fogy ezért eléggé és mint látjuk a többi gyártó elfordul tőle. Azért mert most van pár csili-vili exkluzívja mint a Devil's Third, Bayonetta, és még pár saját mint a Zelda, Mario... attól még fényéveket ráver a konkurencia. Ráadásul mindenki tudja, hogy a Bayonetta attól függetlenül, hogy sikeresnek van kikiáltva bizony a 2. része nem kellet semelyik kiadónak se, ezért lehet most Exkluzív a N-nál. Nem fikázni akarom se a játékokat se a konzolt, de eddig sajnos el kel ismerni elég rosszul festünk, hiába van a N-nak a legjobb ötletei szerintem is.
A Captain Toadban meg csak úgy tudom elképzelni az Amiibokat, ha valami hatalmas dolgot tesznek bele vele. Mondjuk a Link Amiibo nyithatna minimum 1 Zeldás pályát... és minden Amiibo csinálhatná ezt.
Nem hinném, hogy az Amiibo-k szériája leáldozóban lenne, hisz az SSB-ben állítólag találtak egy filet véletlen jövőbeli meg nem jelent Amiibok kidolgozására ami implementálásra vár. {link}
A legnagyobb öngólt amúgy azzal rúgja a kedves N, hogy az Amiibokat mindenki a Skylandershez hasonlítja meg a Disney Infinitihez. Az Amiibo 100X jobb kitaláció, hisz játékokon átívelő, de akkora bukás lesz hamarosan mint az állat szerintem, mert amíg a Skylanders egy önálló játék konkrétan ami a figuráival színesíti a játékmenetet, addig az Amiibo majdhogynem csak Skineket meg pár rupeet nyitogat kifele. Vagy nevelgeted valahol ami csak oda jó.
HA! Megcsinálnák, hogy saját Skylanders szerű játékot adnának ki, ahol számít, hogy az SSB-ben már foglalkoztál vele és a MK8-ban versenyeztél vele... na az akkora elsöprő dolog lenne, hogy mindenkit keresztbe verne.
Ellenben mi hol tartunk? Késve érkezik a CT-ba a feature... Megvárom mi sül ki belőle előbb... Remélem leejtem az állam és nem fogok csalódni.
Megyek iszok egy kávét mert ha nem teszem dühbe jövök reggel pedig én a vízilovakkal vagyok...
Multi nincs... maximum annyi, hogy sokszor a két képernyôn mást-mást látsz és a többiek felhívhatják dolgokra a figyelmed, meg vígadhatnak a történéseken. Tudom, így leírva nem sok...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games