Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
bowser írta ...
hunMyrte írta ...
Hmm, szóval nem profilt váltasz és úgy indítod el a játékot?
Mármint, hol kellene váltani profilt?
Norbi, Az ok, hogy mivel kizárólag egy kijelzős kontroller csatlakozhat a géphez, és ez a játék csak ezzel működik, így kizárt egyszerre a két játékos. Na de két családtag, egymástól függetlenül nem tud játszani? Egyik megcsinálja a játék felét, másik játékos a másik felét?
Sajna nem csak ha átadjátok egymásnak a Gamepad-et.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Egy felhasználónak több mii karaktere is lehet. Ez a profilokról szól, vagyis, hogy több NNID hozzá van-e csatolva a géphez. {link} Szólj, ha valami nem tiszta.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Mivel Wii U-s témában már megvolt ez a téma nem akartam neki külön témát nyitni csak azért mert Switch-es. Na szóval bátorkodom itt hagyni a Switch-es verzió első részét a végigjátszásomnak,hátha valakit még érdekel ez a nagyszerű játék.Én személy szerint nagyon szerettem anno Wii U-n is és amikor anno megjelent Switch-re is sokat gondolkodtam hogy beszerezzem magamnak vagy Switch-re vagy Nintendo 3DS-re.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games