Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Link, a Zelda-játékok főhőse ezúttal egy minden eddigi epizódnál pergősebb játékkal tért vissza: a Hyrule Warriors egy igazán látványos, adrenalindús alkotás lett, ami szinte csak és kizárólag a harc élményéről szól!A Hyrule Warriors egy különös együttműködés eredménye a TECMO Koei és a Nintendo csapata közt, így lehetséges, hogy a Zelda- és a Dynasty Warriors-sorozatok jellemvonásait egyaránt magán viseli. Végre megtudhatod, hogy milyen az, ha Link egyszerre több száz rosszfiúval próbál meg elbánni!Hősünk nemcsak a már-már védjegyévé vált kardot használja a harcok során, hanem íját és varázsbotját is, sőt még akár bombákat is bevethet a győzelem érdekében. A fegyverek pedig akár kombinálhatóak és cserélgethetőek is, a változatosság tehát garantált!
Link, a Zelda-játékok hőse az eddigieknél jóval harciasabb formában tér vissza a képernyőkre. Dynasty Warriors-epizódokat idéző játékmenet, ahol a hangsúly a brutális kombókon és támadássorozatokon van. Változatos fegyverek és izgalmas küldetések, melyek alaposan próbára teszik képességeidet!
Ez pedig egy új trailer,jobban mondva egy japán trailer,amibôl az is kiderül,hogy nem is lesz ez olyan rossz mint ahogyan az látszott és,hogy lesznek különbözô kiszerelésû csomagok is. Remélem nem csak japánban,hanem itt nálunk is lesznek ezekbôl a csomagokból.
Nekem tetszik a játék, hogy eszetlenül kaszabolni kell, de borzasztóan rossz a grafika, ahhoz képest, hogy azért a konzolból már hoztak ki ennél sokkal jobbat. A harctér kinézete konkrétan, csak 1 tábla néhány fával, ha erdős részen harcolunk, ha köves, akkor meg egy-két, kisebb-nagyobb kőtörmelék... DS-en láttam ilyen megoldásokat, mert a gép már nem bírt volna el egy részletesebb megjelenéssel.
Gyerekek az az igazság,ahogyan nézem a Miiverse-ön a képeket és a hozzászólásokat errôl a játékról egyre jobban kezd megtetszeni.Csodálatos a grafika és a küldetések is egész jónak néznek ki.Még az is lehet,hogy megveszem.
Én a héten adtam el a kifogástalan Limited Edittion-met. Jó játék, csak rengeteg időt elvesz és annyi időm nincsen, azt inkább az őj Super Smash-be fektetném.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games