Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A Koei Tecmo túlélőhorrorjának legújabb része kizárólag Wii U-n teszi tiszteletét. Az első látnivalókra egészen mostanáig kellett várni, amiket a minap vetítettek le egy hivatalos livestream keretében. A játékmenet kellően hátborzongatónak néz ki, emellett a látvány is szemet gyönyörködtetô. Az Európában Project Zero-ként futó horrorsorozat nem csak azért volt a zsáner egyik legmeghatározóbb darabja, mert sikerült olyan atmoszférát teremteni benne, hogy az átlag nyugati horrorokon edződött idegzetű próbálkozók 20-30 perc után már sírva könyörögtek egy marék nyugtatóért, hanem azért is, mert a játékmenetet zsigerbe markolóan újszerűre sikerült. A főhősnő ugyanis nem fegyverrel rohangált az amorf rusnyaságok között, hogy bármit, ami megmozdul telepumpáljon ólommal, hanem egy szál fényképezőgéppel próbálta legyőzni az életére törő démonokat és kísérteteket. A folytatás ránézésre semmiben sem marad el az elődöktől, potenciális Wii U tulajok pedig pusztán azon idegeskedhetnek, hogy vajon nyugatra mikor ér el a program, amelynek atmoszféráját most is harapni lehet.
Kíváncsian várom a következô trailereket. Nagyon Libero-s a játékmenete,már jó ideje szeretnék magamnak egy ilyen játékot. Sajna a Project Zero kimaradt,pedig az is nagyon gyönyörû volt. Ezt biztos,hogy nem fogom kihagyni.
Csatlakozok hunMyrte kisasszonykámhoz,mivel hogy nekem sem para,ha japán szinkronnal és angol felirattal jelenne meg az EU-ban csak jöjjön. Szerintem a japó hang tök passzol a játékhoz.
Akkor helyesbítenék, természetesen angol feliratozásra gondoltam. Hozzáteszem, nekem pl pont nem jönnek be hosszútávon az eredeti japán hangok, főleg a női hangok
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games