Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nos,akkor ezt a csodát is elôrendeltem,természetesen a Limited Edition,így néhány finomság is lesz még a játék mellett.Ki az aki még szintén beszerzi magának rajtamkívül?
Gamepark-ban 15 gurigáért osztogatják. Amúgy én is nagyon kíváncsi vagyok rá mert már kicsit unom a sok zombi apokalipszist.
Ja, mindkettot ott rendeltem elo en is. Tenyleg naluk a legolcsobbak ezek, de azert bongeszve az oldalukat vannak erdekes arazasok mas platformokon Norbi te sokat rendeltel mar tolluk? Mennyire szeretnek arat valtoztatni, meg mondjuk azt mondani, hogy nem jutott?
Még anno a Wii-met is tôlük rendeltem meg plusz azt a kevés játékot is,ami volt hozzá.Sajna akkoriban rendesen húzott az ág. Sokat rendeltem már tôlük volt idô mikor tele lett a tököm velük,de csak azért mert a használt játékokat fingért hugyért akarták beszámítani.A mostani csapat nagyon korrekt,mindig küldenek a rendelés mellé egy kis apróságot,igazi Nintendo-s üzlet.GLS-el küldik a csomikat,amivel 100%-osan megvagyok elégedve.Ár változtatásról nem tudok,nálam még nem volt rá példa,hogy változott volna.Ellenben a Gameshop-al,ott már volt,hogy mondták hogy nem jutott.Anno a Bayonetta gyûjtôi csominál és az árat is utólagosan átszabták. A Gamepark egy korrekt bolt,bár ahogyan te is mondtad vannak érdekes árak náluk is,de kinél nincs.Elôrendelésben nálam ôk az elsôk.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Meg most a gameshopban volt, hogy másfél hét múlva szóltak csak, hogy még sincs a játékból? Már nem emlékszem Norbi, hogy pontosan melyiket írtad.
Nálam marad az 576. Még nem volt arra példa, hogy ne kaptuk volna meg a gyűjtőit hozzá az ajándékokkal. Az előrendelői státuszban se változtattak az áron. Oké, hogy drágább, de nem akarok azzal szembesülni, hogy bocsi, nem jutott.
Nos gyermekeim mostantól le lehet tölteni a Project Zero Trial-ját,ami finomanszólva bazi nagy.A kicsike ugyanis több mint 6 Gb-ot kóstál,ami hát nem kevéske,pontosan 6345Mb. Töltsétek és nyomassátok.Nálam ugyis holnap már a korongos verzió fog a Wii U-ban forogni,de addig nem tudok várni,mert kurta kíváncsi vagyok rá.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games