Nem összetett: ha ide akarsz postolni, nyomsz egy home gombot játék közben, belépsz ide neten keresztül és a hozzászólásnál kiválasztod a feltöltés (browse) gombot. Azután már csak a két kép - tv / gamepad - közül kell a megfelelôt kivàlasztanod...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Aszem elkezdem megint a játékot és megcsinálom a pályákat Platinum-ra.Kíváncsi vagyok rá,hogy mi van akkor ha mindent megveszek a Rodin shopjában és minden pálya maxra kipörgetve mind a három módban.Ez aszem el fog tartani egy ideig.Lássunk hát neki...
Na végre sikerült egy pillanatra lekapni Bayonetta-át olyan pózban,ahol a korábban említett kosztümjét teljes egészében meglehet nézni.Szerintem nem rossz...
A jelenlegi szobor gyûjteményem eddig így fest. A Very Easy módban tuti összehozom a Platinum szobrokat valamint a Normal módba is "szeretném" összehozni,de itt már nem lesz annyira eguszerû,mert hiába vagyok Platinum vagy Pure Platinum-os a harcokban ha az akció jeleneteknél,amikor egy adott gombot kell megnyomni különben meghalok résznél elhasalok.Elég egyszer elhasalni és már keresztet is vethetünk a Platinum szobrunknak. Szóval nem lesz egyszerû menet.A Normal módos kihívástól meg egyenesen ludbörzik még a hátam is...
Közben sikerült feltornásznom Very Easy-n az összesített szobrok arányát aranyról Platinum-ra. Márcsak annyi dolgom lesz,hogy a maradék arany szobrokat is Platinum-ra váltsam. Hát,szépen lassan csak összejönnek a dolgok...
Nyomatja még valaki ezt a game-et?Én most álltam neki újra,de asszem az irányítást újra meg kell tanulnom.Egyébként most Pro kontrollerel nyomatom.A rezgôje máris megnyerô...
Azért ha az ember egy kis csihi-puhira vágyik Wii U-n,akkor még mindig a Bayonetta a legjobb választás.Nagyon sok kombó és harci technika van Bayonetta tárházában,amik nem csak hogy nagyon hatásossak,de nagyon látványossak is.A fegyverarzenálja szintén változatos,van itt korbácstól kezdve a katana-áig minden,sôtt még stukkerek is vannak.Az én kedvenc hack'n slash játékom jelenleg is a Bayonetta elsô és második része.Eszméletlen jó a hangulata,dara és zúzzás ezerrel,de mindezek mellett még Enzo is rá tesz egy lapáttal a a játék poén részére.Besza...,behugy... ha Enzo elkezd beszélni.
Kis barátunknak pedig eljött a végállomás...nem lennék most a helyében.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games