Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Shigeru Miyamoto ugyanakkor már dolgozik a folytatáson. A Wii U-ra készülő Star Fox egyelőre még túl kezdetleges állapotban van ahhoz, hogy gameplayt lehessen mutatni belőle, de első körben annyit tudtunk meg róla, hogy az Arwinget irányítva lőhetünk más repülőkre és tankokra. Fox hajója átalakulhat Landmaster tankká, hogy könnyebben kilőhesse a földi egységeket. Lesz egy új jármű is, a helikopter, ami egy kötéllel csatlakozó robotot tud kilőni. Játék közben a TV képernyőjén Fox hajóját hátulról látjuk, a GamePad képernyőjén pedig belülről (vagy fordítva, ahogy kényelmesebb). Mindkét kijelzőt figyelnünk kell. Miyamoto reméli, hogy egy éven belül végeznek a fejlesztéssel, de még nem mondott konkrét dátumot, sőt, igazából nem is akarták az E3-on bejelenteni a játékot, de úgy érezték, ezzel motiválhatják magukat, hogy olyan gyorsan végezzenek a munkával, ahogy lehet.
Egy kép és egy videó arról,hogy valóban érkezik majd valamikor a közeljövôben...
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Néha az alpha vagy béta grafika csak kb. mutatja milyen lesz a színe a dolognak, vagy valami. Ilyenkor nem nagyfelbontású textúrákat használnak. Szóval szerintem javulhat.
Regisztrált: 2015 dec 22 k , 02:50 Lakóhely: Tolna Üzenetek: 37
Nekem előrendelve volt a játék szal pörög is szépen a lemez a gépezetben. Csak még nem érzem úgy ,hogy tarthatnék belőle 1 kis bemutatót mivel még sok mindent ki kell ismernem. Így is még tartozom 1 LoZ TP HD beszámolóval de már majdnem 100%-nál vagyok
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games