Nálam simán. Például a legelső pályát már nagyon sokadjára játszom, nyilván azért, mert meg akarom szerezni az összes medált. De szerintem benne van a lehetőség, egy jó kis lövöldözés az űrben bármikor jó lehet
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Értem.Akkor mindenképpen meg kell vennem nekem is. Na és a másik koronggal zörgettél már?Miiverse-ön lestem pár kommentet és úgy vettem észre,hogy kajolja a nép azt is. Vélemény...?
Kipróbálás szinten áll a másik lemez de az első benyomás nálam is plusszos. Robotokat kell gyakni, akik különböző irányból próbálnak betörni arra a területre, amit ha jól emlékszem 12 kamera figyel meg. amiket mi állítgathatunk kedvünkre. Nem merültem még el benne de szerethető lesz Meg lássuk be, az ára is így elég kedvező szerintem, mármint a kettő együtt. Egy amiibo mondjuk még elfért volna a pakkban Na jó, nem vagyok telhetetlen!
Berendelve a First Printed Edition egy pólóval együtt,de az még nem biztos,viszont a játék az tutira úgy hogy jövô hét végén elkezdôdik az élménybeszámoló készítése róla.
Tyű Margit hát itt meg mi folyik? Ma megérkezett ez a kis jóság is szóval ne viccöljél angyalom.Hétvégén hasítunk vele ezerrel és vele együtt készül majd az élménybeszámolóm is.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games