Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hát,úgy látszik mégis csak tévedtem az irányítást illetôen. Az ûrben lévô küldetéseknél egyáltalán nem para,viszont minden olyan helyen,ahol kevés tér áll rendelkezésünkre katasztrófális.Nálam az újrakalibrálás is fapatkát ér ezeken a területeken,mert a kishelyen levô manôverezés és támadás együttese ellen még ha nem hullana szét az irányítás sem lenne egyszerû dolog,de így meg aztán katasztrofális. Sajna így nálam ez a játék elhasalt.
Bár én csak képeket és 1-2 pár perces videót láttam a játékról, de szerintem ez egy összecsapott valami lett. A kirakott képeid alapján a játék letisztult, de nem a pozitív értelemben. Nulla részletesség, minden egy végletekig leegyszerűsített semmi. 2016-ot írunk, de olyan a játék, mintha egy sima DS szintű tömegjátékot néznék.
Meglepő, hogy Nintendo címként ennyire semmire sikeredett, pedig ha megnézek egy Mario-t vagy Yoshi-t, azért még ha egy kaptafára készült is, de össze vannak rakva, elég szépen!
Jancs te hogy állsz a játékkal?Mennyi arany medált sikerült begyûjtened?
Hát én mostanság bokros teendőim miatt nem kapcsoltam be a nintendo-t és most olvasom, hogy az irányítás nem szimpatikus Neked. Én azért megpróbálom végigvinni a játékot egyszercsak, majd ha lesz némi időm.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
resolve3 írta ...
Bár én csak képeket és 1-2 pár perces videót láttam a játékról, de szerintem ez egy összecsapott valami lett. A kirakott képeid alapján a játék letisztult, de nem a pozitív értelemben. Nulla részletesség, minden egy végletekig leegyszerűsített semmi. 2016-ot írunk, de olyan a játék, mintha egy sima DS szintű tömegjátékot néznék.
Meglepő, hogy Nintendo címként ennyire semmire sikeredett, pedig ha megnézek egy Mario-t vagy Yoshi-t, azért még ha egy kaptafára készült is, de össze vannak rakva, elég szépen!
Hát igen,jó a meglátásod.Mondjuk én még a részletesség hiányával ki is tudnák békülni,hiszen a tömény akciózás közben úgy sincsen az embernek nagyon ideje megcsodálni a játékot,de a katasztrófális irányítás az nálam rendesen "kirugta a lábait" ennek a játéknak.Arra nincsen bocsánat.Tegnap gondolkodtam,hogy becserélem valakivel a Face-en,de aztán maradt annyiban....adok neki még egy esélyt.
Jancs írta ...
Norbi(HUN) írta ...
Jancs te hogy állsz a játékkal?Mennyi arany medált sikerült begyûjtened?
Hát én mostanság bokros teendőim miatt nem kapcsoltam be a nintendo-t és most olvasom, hogy az irányítás nem szimpatikus Neked. Én azért megpróbálom végigvinni a játékot egyszercsak, majd ha lesz némi időm.
Nekem sem marad más lehetôségem,mert be kell fejeznem a játék élménybeszámolót.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games