Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nos,gondolom nem csak én vagyok,aki már jó ideje vágyakozik egy új Metroid játékról,jobban mondva egy Wii U-ra érkezô next-gen Metroid-ról.Aki némileg kutatot a neten ez ügyben az találkozhatott jó pár variánssal,olyanokkal mint például Metroid Prime 4 és hasonlók.Találni lehet videókat képeket is róluk,de sajnos alátámasztott bizonyítékot egyet sem,csak annnyit lehet tudni,hogy már készülôben van jó ideje egy játék a Retro Studio fejlesztôgárda házában,de hogy pontossan mi is ez a játék azt nem lehet tudni,így csak feltételezni lehet azt,hogy egy új Metroid-on,illetve mivel a Retro Studio csinálja,egy új Metroid Prime-on dolgoznak.Persze mindez csak idézôjelben,de szerintem nem én lennék az egyedüli,aki örömében ugrándozna,ha valóban egy új Metroid-on dolgoznának a fiúk.
Voltak,akik már papírra,illetve a számítógépükön csináltak elképzelést arról,hogy hogyan is képzelnék el ôk a következô generációs Metroid-ot.Ilyen volt Lee Trouder is,aki Samus Aran-on végzet némi módosítást a saját szájíze szerint, és a végeredmény igen csak igényesre sikeredett. Lee korábban olyan stúdióknak dolgozott, mint az EA, a Pandemic, a Treyarch, vagy épp a Sony Santa Monica. Az alább megtekinthető képeket szabadidejében rajzolgatta a művész, akinek Deviantart profilja bővelkedik hasonló remekművekben.
Képek Samus Aran-ról,ahogyan ô elképzelte...
A következô videót már bizonyára sokan láttátok is,de azért érdemes azt megjegyezni,hogy nem lenne rossz ha ilyesmi lenne az új Metroid Prime.A videó hangulata és látványvilága magáért beszél a hanganyagjáról meg nem is beszélve.Hozza az igazi Metroid-os rejtelmes hangulatot,ami nekem nagyon bejön.Mondjuk sokatoknál lehet,hogy nem igazán megnyerô ez az FX-es hang a korábbi Prime sorozatokban felcsendülô pörgös zenékhez képest,de szerintem sokkal többet ad a hangulathoz egy ilyen hangaláfestés.Valahogy jobban beleviszi a game-ert a játékba,de ez csak az én meglátásom.
Ez lenne hát a következô Metroid Prime...?
És ha már egy Metroid Prime-ról beszélünk,akkor ugyan csak van még egy videó is,ami a Metroid Prime 4 kedzô képét és zenéjét hivatott megmutatni nekünk.Személy szerint nekem nagyon tetszik,hiszen teljesmértékben illik egy Metroid játékhoz.
Metroid Prime 4 kezdô képe...
Természetesen ezek a képek és videók semmit nem támasztanak alá,ezek csak puszta feltevések és tapogatózások,de ôszintén mondjátok meg ti is,hogy ugyen nem lenne rossz ha ebbôl csak egy kis része is igaz lenne.
Személy szerint már epekedve várom a folytatását,akár a Metroid Other M-nek,akár a Metroid Prime 3-nak vagy egy teljesen új Metroid résznek is tudnák örülni csak már lenne róla valami hivatalos információ. A karácsonyi kis amiibo Samus figurámmal is ezt az ûrt próbálom kitölteni,amíg be nem jelentik az új Metroid-ot.
Ez is egy fajta tisztelet a szériához nem? Amúgy a cikket olvasva nekem úgy jött le,hogy az írója is kicsit el van kenôdve mivel semmi infómorzsa nincsen a soronkövetkezô Metroidról. Ha kihagyják a Wii U-t,akkor szerintem sok anyázás fogja érni a Nintendo-t és az persze nem én leszek,de az tuti,hogy én is benne leszek. Szóval kapd össze magadat Nintendo és lepj meg minket egy új Metroid-al,ami már a kész fázisban tart csak nem akartad lelôni a poént vele. Azt mondják,hogy a remény hal meg utoljára...
Ha már nem lesz Wii U Metroid játék,legalább egy ilyesmi filmet csinálhatnának belöle. Mondjuk a csajszi helyett jobbat is találhattak volna,mert Samus Aran nem ezt a belsôt takarja.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games