Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A Bandai Namco által júniusban Project Treasure munkacímen egyszer már felfedett, Wii U-ra készülő, ingyenes kooperatív multiplayer alapú akciójáték, Lost Reavers néven jelenhet meg a jövőben. Mindezt a Tekken-sorozat producerének bábáskodása mellett készülő alkotásról az alábbi játékmenetet is tartalmazó videó keretében jelentette be a kiadó, akik további részetekkel is szolgáltak a játékkal kapcsolatban. Az egyszerre négy fő által is játszható, külső nézetes játékban az lesz a célunk, hogy a világ különböző egzotikus tájain elrejtett relikviákat felkutassuk. A különböző helyeken megbúvó kincsek természetesen nem adják majd magukat könnyen, sokszor ádáz és halálos csapdákat, illetve logikai feladványokat is meg kell oldanunk, hogy magunkhoz szoríthassuk őket. Küldetésünk a kincs megtalálásával sem ér véget, hiszen azt ki is kell hoznunk a néha akár egész képernyőnyi méretet is betöltő lények által védelmezett labirintusokból. Ilyenkor különösen jól jöhetnek a társaink, hiszen amíg egyikünk cipeli az értékes kincseket, addig mozgásaiban erősen korlátozott társunkat (lassabban mozoghat, és nem is használhatja a fegyvereit) a másikunknak kell védelmeznie. A különleges, a Nintendo konzoljaitól eddig távol álló játékstílus bétatesztelése a napokban indul Japánban, és az ázsiai piacra nagy valószínűség szerint még az év vége előtt meg is érkezhet a végleges verzió. A nyugati megjelenésről egyelőre még nincs hivatalos bejelentés, de meglepődnénk, ha végül nem kerülne sor az amerikai vagy európai lokalizációra is.
Na ezt a game-et szerintem sokan már kajak el is felejtettük. Én nagyon várom,hogy nyomathassam a legjobb spanokkal (igen ezek ti vagytok) naphosszat.Még ha nem is lesz ingyenes az sem érdekel csak jelenjen meg nálunk is.Ez egy igazi co-op multis game,amiben nagyon sok múlik a jó csapatmunkán. Az én karakterem ez a feket kis libanyak lesz stipi-stopi...
Hétfôtôl lehet tölteni gyermekeim.Szeretném tudni,hogy kik jönnek vele csapatni.Én az tuti,hogy egész nap ezzel fogok karcolni. Tyû,de várom már vazze... Unreal Engine hajtja a game-et,ami jelen esetben nagyon szépen teszi a dolgát.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games