Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Jelenleg 12-es szinten állok,de semmi különleges cuccot nem kraftoltam még,kivéve egy sittes rucit.Van még mit harázsolnom a bétás karakteremhez képest...
Alakulunk mint a szét hu**ozott hóember... Jelenleg 17-es szinten vagyok,közben néhány új fegyvert,rucit és item-et sikerült kifarmolnom magamnak,de még koránt sem vagyok azon a szinten mint a bétában,viszont haladok szépen lassan mint állatorvosok a kórral.
Ma megnéztem hogy milyen update jött a game-hez és ...WOW!!! Új pályák,új kifarmolható cuccosok és még kitudja mi.Asszem elô kell vennem újra ezt a játékok mert az a Demon Castle nagyon csalogat.Ahogy néztem már vannak 45-ös szintû emberkék is így lehet csapatni velük bármit.
UPDATE...
Gurultam az egyesfokozaton ezen az új Demon Castle pályán és nagyon bödesz volt.Mekkora királyság lehet ez a nehezebb fokozatokon.
Még hogy nincsen tartalom és kihívás ebben a játékban?A Special pályáknál jelenleg aktiválva van egy speciális pálya,ahol nem semmi cuccokat lehet befarmolni,valamint most a speciális pálya keretein belül plusz gemmát kapunk a küldetés teljesítése után,amik gyûjtése azért jó,mert ha vége van a turnusnak újabb finomságokat lehet kapni az elért pontjainkért.Szóval hajrá mindenkinek!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games