Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A The Legend of Zelda: Twilight Princess a megejelenése után azonnal kritikai és kereskedelmi siker lett, rengeteg 10 pontos értékelést begyűjtött és számos díjat megnyert, A játékosok imádták, a Wii egyik, ha nem a legjobb címe lett. A Twilight Princessben Linknek az a feladata, hogy megakadályozza azt, hogy Hyrule-t elnyelje egy gonosz párhuzamos valóság, mely a Twilight Realm néven ismert. A sötét tónusú programból,melynek eseményei az Ocarina of Time és a Majora's Mask után játszódnak,a Nintendo több, mint hét milliót adott el a PAL régióban, Wii-re és GameCube-ra együttvéve. Az amiibo-s támogatásról röviden annyit,hogy a The Wolf Link és Midna amiibo figurák a Wii U irányítójára helyezve egy új helyszínt oldanak fel, ahol a figura virtuális másával kell majd helytállni. A Link és Toon Link amiibok feltöltik a nyílvesszőkészletet, míg a Zelda és Sheik amiibok meggyógyítják a főhőst. Ganondorf amiibo velük ellentétben nehezebbé teszi a játékot, ha használatba vesszük, több sebzést fognak bevinni a ránk mért ütések. Mindezek fényében elmondható, hogy változatos extrákat biztosítanak a Nintendo figurái ehhez a játékhoz is.
Mivel hamarosan ez a gyöngyszem is megjelenik,gondoltam ideje neki egy topikot nyitni.Az egészben az a legjobb,hogy anno kimaradt,amit most legalább bepótolhatok pont úgy mint a Wind Waker-nél.
Apropó...mivel egész jó áron kínálják ezt az amiibo+CD kombót gyorsan elô is rendeltem a Gamepark-ból és hozzá egy Zelda és egy Link amiibo-t is.
Regisztrált: 2015 dec 22 k , 02:50 Lakóhely: Tolna Üzenetek: 37
én is előrendeltem, csak én 1 ganondorf amiibóval (mivel szeretem magamat szopatni a játékok terén.Minden gamet a lehető legnehezebb fokozaton viszek végig)
Regisztrált: 2014 máj 17 szo , 01:58 Lakóhely: Ausztria Üzenetek: 102
Norbi(HUN) írta ...
Mivel hamarosan ez a gyöngyszem is megjelenik,gondoltam ideje neki egy topikot nyitni.Az egészben az a legjobb,hogy anno kimaradt,amit most legalább bepótolhatok pont úgy mint a Wind Waker-nél.
Apropó...mivel egész jó áron kínálják ezt az amiibo+CD kombót gyorsan elô is rendeltem a Gamepark-ból és hozzá egy Zelda és egy Link amiibo-t is.
Gratula hozzá srácok! Ammm...hát nem vagy semmi Ricsi,mindent a legnehezebb szinten csapatni.Én inkább könnyitek magamnak,ezért is vettem hozzá Zelda és Link amiibo-t...jah és mert eddig ôk kimaradtak.
Regisztrált: 2013 dec 13 p , 08:37 Lakóhely: Kiskunhalas Üzenetek: 456
Mivel nekem ez a Zelda mindig is kimaradt, pár szóban jellemezné valaki ezt a játékot nekem, mert a neten nem találtam infókat, főleg a fejlődés érdekelne, hogy szintlépős vagy skilles vagy milyen.
Regisztrált: 2014 máj 17 szo , 01:58 Lakóhely: Ausztria Üzenetek: 102
Bandita írta ...
Mivel nekem ez a Zelda mindig is kimaradt, pár szóban jellemezné valaki ezt a játékot nekem, mert a neten nem találtam infókat, főleg a fejlődés érdekelne, hogy szintlépős vagy skilles vagy milyen.
Egy ilyet találtam nem tudom mennyire felel meg {link}
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
A Zeldában sose volt level-up. Esetleg megnőttél, vagy jobb fegyvered lett. Például eleinte csak fa kardod, fa pajzsod van. Csak később tudsz szerezni rendes pajzsot, kardot. A további eszközök is csak a történet előrehaladtával lesznek elérhetőek.
A Zelda játék lényege a fejtörôk egy kaland világban.Minden Zelda játék nagyszerû,amivel játszottam eddig,sosem éreztem úgy,hogy ez pont olyan mint az elôzô volt.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
hunMyrte írta ...
A Zeldában sose volt level-up. Esetleg megnőttél, vagy jobb fegyvered lett. Például eleinte csak fa kardod, fa pajzsod van. Csak később tudsz szerezni rendes pajzsot, kardot. A további eszközök is csak a történet előrehaladtával lesznek elérhetőek.
Arra rácáfolnék Zelda II: Adventure of Link RPG-s Fejlődő rendszert használ!
Már én is előrendelném szívesen de az 576-ban még nem láttam tegnap
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games