masinák

Fórumok
The Legend of Zelda:Twilight Princess HD
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 jan 23 szo , 02:42
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455

A The Legend of Zelda: Twilight Princess a megejelenése után azonnal kritikai és kereskedelmi siker lett, rengeteg 10 pontos értékelést begyűjtött és számos díjat megnyert, A játékosok imádták, a Wii egyik, ha nem a legjobb címe lett.
A Twilight Princessben Linknek az a feladata, hogy megakadályozza azt, hogy Hyrule-t elnyelje egy gonosz párhuzamos valóság, mely a Twilight Realm néven ismert. A sötét tónusú programból,melynek eseményei az Ocarina of Time és a Majora's Mask után játszódnak,a Nintendo több, mint hét milliót adott el a PAL régióban, Wii-re és GameCube-ra együttvéve.
Az amiibo-s támogatásról röviden annyit,hogy a The Wolf Link és Midna amiibo figurák a Wii U irányítójára helyezve egy új helyszínt oldanak fel, ahol a figura virtuális másával kell majd helytállni. A Link és Toon Link amiibok feltöltik a nyílvesszőkészletet, míg a Zelda és Sheik amiibok meggyógyítják a főhőst. Ganondorf amiibo velük ellentétben nehezebbé teszi a játékot, ha használatba vesszük, több sebzést fognak bevinni a ránk mért ütések. Mindezek fényében elmondható, hogy változatos extrákat biztosítanak a Nintendo figurái ehhez a játékhoz is. 

[ Módosítva 2016 jan 23 szo , 02:48 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jan 23 szo , 02:54
Game-er

Regisztrált tag #1028
Mivel hamarosan ez a gyöngyszem is megjelenik,gondoltam ideje neki egy topikot nyitni.Az egészben az a legjobb,hogy anno kimaradt,amit most legalább bepótolhatok pont úgy mint a Wind Waker-nél.

Apropó...mivel egész jó áron kínálják ezt az amiibo+CD kombót gyorsan elô is rendeltem a Gamepark-ból és hozzá egy Zelda és egy Link amiibo-t is.

[ Módosítva 2016 jan 23 szo , 02:56 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Richárd_kun
2016 jan 24 v , 05:07

Regisztrált tag #5956
Regisztrált: 2015 dec 22 k , 02:50
Lakóhely: Tolna
Üzenetek: 37
én is előrendeltem, csak én 1 ganondorf amiibóval (mivel szeretem magamat szopatni a játékok terén.Minden gamet a lehető legnehezebb fokozaton viszek végig)
Vissza az elejére
Josef
2016 jan 24 v , 12:18

Regisztrált tag #5413
Regisztrált: 2014 máj 17 szo , 01:58
Lakóhely: Ausztria
Üzenetek: 102
Norbi(HUN) írta ...

Mivel hamarosan ez a gyöngyszem is megjelenik,gondoltam ideje neki egy topikot nyitni.Az egészben az a legjobb,hogy anno kimaradt,amit most legalább bepótolhatok pont úgy mint a Wind Waker-nél.

Apropó...mivel egész jó áron kínálják ezt az amiibo+CD kombót gyorsan elô is rendeltem a Gamepark-ból és hozzá egy Zelda és egy Link amiibo-t is.

Ugyanezt rendeltem elő az Amazon-rol
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2016 jan 24 v , 12:38
Game-er

Regisztrált tag #1028
Gratula hozzá srácok!
Ammm...hát nem vagy semmi Ricsi,mindent a legnehezebb szinten csapatni.Én inkább könnyitek magamnak,ezért is vettem hozzá Zelda és Link amiibo-t...jah és mert eddig ôk kimaradtak.
Vissza az elejére
Weboldal
Bandita
2016 jan 25 h , 09:31

Regisztrált tag #5162
Regisztrált: 2013 dec 13 p , 08:37
Lakóhely: Kiskunhalas
Üzenetek: 456
Mivel nekem ez a Zelda mindig is kimaradt, pár szóban jellemezné valaki ezt a játékot nekem, mert a neten nem találtam infókat, főleg a fejlődés érdekelne, hogy szintlépős vagy skilles vagy milyen.
Vissza az elejére
Josef
2016 jan 25 h , 09:59

Regisztrált tag #5413
Regisztrált: 2014 máj 17 szo , 01:58
Lakóhely: Ausztria
Üzenetek: 102
Bandita írta ...

Mivel nekem ez a Zelda mindig is kimaradt, pár szóban jellemezné valaki ezt a játékot nekem, mert a neten nem találtam infókat, főleg a fejlődés érdekelne, hogy szintlépős vagy skilles vagy milyen.

Egy ilyet találtam nem tudom mennyire felel meg {link}

[ Módosítva 2016 jan 25 h , 10:08 ]
Vissza az elejére
hunMyrte
2016 jan 25 h , 10:26

Regisztrált tag #4675
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23
Üzenetek: 2220
A Zeldában sose volt level-up. Esetleg megnőttél, vagy jobb fegyvered lett. Például eleinte csak fa kardod, fa pajzsod van. Csak később tudsz szerezni rendes pajzsot, kardot. A további eszközök is csak a történet előrehaladtával lesznek elérhetőek.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2016 jan 25 h , 09:39
Game-er

Regisztrált tag #1028
A Zelda játék lényege a fejtörôk egy kaland világban.Minden Zelda játék nagyszerû,amivel játszottam eddig,sosem éreztem úgy,hogy ez pont olyan mint az elôzô volt.
Vissza az elejére
Weboldal
north
2016 jan 25 h , 10:04

Regisztrált tag #4228
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 399
hunMyrte írta ...

A Zeldában sose volt level-up. Esetleg megnőttél, vagy jobb fegyvered lett. Például eleinte csak fa kardod, fa pajzsod van. Csak később tudsz szerezni rendes pajzsot, kardot. A további eszközök is csak a történet előrehaladtával lesznek elérhetőek.

Arra rácáfolnék Zelda II: Adventure of Link RPG-s Fejlődő rendszert használ!

Már én is előrendelném szívesen de az 576-ban még nem láttam tegnap
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF