Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Kellenek az ilyenek ^^Jó lenne csokorban össze szedni ezeket. Persze én igyekszem a review-imat az első hozzászólásban lerendezni, de kéne egy letisztultabb felület erre.
Regisztrált: 2015 dec 22 k , 02:50 Lakóhely: Tolna Üzenetek: 37
hogy én mit szoptam ezért a csaliért (hyrul összes pénze elment arra a [moderálva] minijátékra. bár mindig visszatöltöttem mikor nem sikerült, hogy 1 fityinget ne veszítsek)
Ma játszottam 3 órát már 75 órám van a játékban. Még három dungeon van hátra. A háromból több mint egy óra megint egy minijáték. Nagyon sok idő elmegy rájuk....
Amivel még biztos gondjaim lesznek azok a Poe Souls-ok hiányzik még 18 és hiába néztem meg térképen hol vannak nem emlékszem, hogy melyiket kaptam már el és melyiket nem.
Nemrég fejeztem be a játékot. 89 óra lett a vége úgy hogy sok mindent nem találtam meg. Poe Soul-ból 14-et nem találtam meg. Nem volt már türelmem keresgélni őket. Talán ha nem csak éjszaka látszódnának de így...
Cave of Ordeals: 41. szinten elfogyott a gyógyital és túl sok volt az ellenség
Stamp-eket nem is nagyon kerestem abból talán harmincat találtam meg az ötvenből.
Még legalább egyszer végigjátszom majd, hogy legalább a lámpásokat megtaláljam.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games