Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Gameshop egy fos üzlet és megbízhatatlanok.Több éven keresztül rendeltem tôlük folyamatosan és az undorító mégis az,hogy törzsvásárló létemre is le sem sza*tak.Gondoltam az idén a Star Fox Zero-t tôlük rendelem meg,de a három nap semmit tevésük után rájuk untam és a Gamepark-tól rendeltem meg,ami másnapra itt is volt. Gamepark-ban nagyon odafigyelnek a vásárlókra,DE FÔLEG a törzsvásárlókra.Puszt*lat az egész Gameshop,amit meg a vásárlók többségével csinálnak az meg gusztustalan.
Abból a szempontból igazat adok Norbinak, hogy az elvesztett vásárlói bizalmat nem lehet visszaszerezni, vagy legalábbis nagyon nehéz. Ha engem is átvág valaki vagy valamilyen üzlet, többet nem rendelek onnan. Tudom, hogy ez általánosítás, de az ember sajnos vagy szerencsére ilyen Én nem állok szóba azzal aki átvágott, főleg ha adtam második esélyt (ami hiba volt) és utána is. Ilyen az élet, nem habos torta
Most volt Norbi, előrendeléses FE Fates nem lehetett rendelni, majd a gameshopnál kiírták hogy lehet. (Gameparknál azt mondták lehet nem is lesz már,....) ekkor megrendeltem a gameshopnál. igaz másnap a gamepark felhívott be tudják szerezni, mondtam köszi de nem mondom már vissza. tény hogy a gamepark korrect de itt most a gameshop is jó volt
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
FE nekem is a gameshopból jött. Még érmét is kaptam, amit máshol lehagytak a limitált csomagból. Am az üzleteket nem hibáztatom, ha egy N termék nincsen. A szomorú igazság, hogy annyira kicsi itt a piaca, hogy nem feltétlen lehet beszerezni elég darabot. Nem véletlen, hogy a media marktból is eltüntek az N termékek. Még wii sincsen.
Egyébként meg teljesen okafogyottnak tartom az egész témát. Amíg itthon úgy lehet rendelni, hogy egy forintot nem fizet az ember előre, onnantól fogva teljesen egyéni vélemény tárgya az, hogy melyik üzlet mikor, kit és hogyan szolgál ki. Nem kaptad meg amit "rendeltél"? Talán azért, mert nem is "vásároltál" semmit, csak a szándékodat mutattad feléjük. Igen, idézőjeles a sztori. Kint nincs utánvétel, amit rendelsz azt ki is fizeted azonnal, persze kivétel a "pre-order". Ebben a rendszerben nem sikerült találkoznom "átbaszós" és hasonló cégekkel. Megköttetik az üzlet és azonnal olyan státuszba kerültök egymással, mint amikor itthon bemész a boltba. Mindkét oldalnak van mit fejlődni ezen a téren itthon. Szerintem!
Ugy nez ki mama Zelda napot tartok, 20 percen bellul hozza a gamet a postas, este 18-kor meg kezdodik a Nintendo E3-as Zelda prezentacioja. ^^ Most 4 napig itthon vagyok, ugyhogy legalabb beletudok merulni a jatekba rendesen, es amig 100% nem lesz abba sem hagyom! ^^
Nah mire bepotyogtem ezt mar meg is hoztak a gamet!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games