Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hi,képet most nem tudok róla feltenni,majd később,de azért leírom hogy min is nyomom.TV:Samsung (projektoros)112cm képátmérő 100Hz HDTV Ready stb. Hang rendszer (ami a next game-eknél elengedhetetlen a jó hangulathoz):Jamo hangfalak 4db 100-150W,1db 100-120W center és 1db 110W Wharfedale aktív mély láda.Panasonic egységgel 200W-os terhelhetőséggel.Valamint egy Nintendo Wii.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hali,megígértem,hogy rakok fel képeket a cuccokról amiken nyomom a játékokat.Az előző hozzászólásomban leírtam a cuccok nevét,teljesítményét,úgyhogy akkor azt mellőzném most.Na akkor......
Az igazi élmények fokozására,de persze ezek nélkül is jól ellehet játszani.
TV-m.
Házimozi erősítőm.
Hangfal szettem,csak az enyém tiszta fekete és van plusz kettő az álló nagy hangfalakból.(5.0)
Mélynyomóm.(Ez is tiszta fekete.)
Na és persze a Nintendo Wii-m.(A legszuperebb konzol,legalábbis nekem.)
Regisztrált: 2010 aug 13 p , 09:15 Lakóhely: Dunaújváros Üzenetek: 97
Sziasztok! Én is pár mondatot írok a cuccaimról.Bár jócskán elmarad az eddig látottaktól,de nekem a kis szobámba pont ideális.A tv-m az egy Panaconic TH-37PV7P 94cm-es plazma tv (720p).A hangrendszer igen egyszerű:Genius SP-HF1250A steró hangfal (40watt,elég dinamikus a hangzás).Van még pár eredeti játékom,na meg persze a kedvenc konzolom(Wii!!!!!).Ennyi
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games