Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Szép!!! Bár én pont azért újítottam be Wii-re,hogy ne keljen állandóan össze meg szétszedni a konzolokat,ha kedvet kapok az előző generációs konzolokon játszani,hanem minden megvan egy konzolban,sőt még több is. (Pont mint a Szőke kapitányék a UPC-nél,három az egyben.Bár ez esetben többről van szó,mint három.) Ja és nem foglal több helyet sem.Gondolom Te inkább olyan gyűjtő fajta vagy,azért is gyűjtöd őket.Ami ugye nem baj.
Regisztrált: 2009 nov 14 szo , 12:18 Üzenetek: 107
Valahogy úgy. De persze amikor olyan kedvem van összerakom őket,és addig marad elő amíg úgy gondolom,hogy játszok vele.Aztán vissza.Egyébként a Wii az mindig kint van.Nosztalgia miatt is gyűjtöm őket,másfelől jobb most mint később amikor már nem lesz belőlük csak 2-3,mint a DC... meg később már nehezebb is jó állapotú gépet találni
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Túl nagy méretűek a képeid azért van elmosódva,de nem baj mert ha rákattintasz kiadja teljes képben.Mellesleg jó TV-d van a Panasonic mindenhogyan figyelmet érdemel nálam.
Regisztrált: 2010 aug 13 p , 09:15 Lakóhely: Dunaújváros Üzenetek: 97
Köszi Norbi,igazad van,kinagyítva tényleg látszik.vásárlás előtt sok fajta tv-t kipróbáltam,de ez a Panasonic plazma meggyőzött.Igaz,csak 720p-s,de nagyon szépek a wii játékok,mint ahogy minden más.Amint láttam te sem panaszkodhatsz.
szerintem ez a legjobbhely ahova irhatok, szoval ide irom : nem mutat rosszul a wii fullhd tv-n? csak mert karácsonyra kaptunk egy olyat aztán azon fogom majd tolni
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games