Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A tegnap éjjel leadott Nintendo Direct óta feltünt Paper Mario:Color Splash játékról lényegében még semmit nem tudni csak annyit,hogy egy akcio-kaland játék lesz,ahol Mario egy úgy nevezett varázsfesték kalapáccsal fog tudni dolgokat vagy barátokat megtalálni.A nem rég beharangozott játékhoz egy rövidke videó is társul...
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
A GC-s verzió méltó utódját várják. Amit meg is értek, mert a világ egyik legjobb játéka, de egyrészt azt lehetetlen überelni, másrészt meg talán kell a változatosság. De nézdcsak meg pl. a linkelt videó alatti dislike-like arányt... Meg a kommenteket... Na mindegy, egy biztos, sajnos tényleg nem olyan már ez a sorozat mint régen.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hát igen a Paper Mario The Thousand Year Door-t eddig egyik Paper Mario nem überelte.Nekem is az volt a széria kedvenc sorozata.Hiányzik is,de hála a YouTube-nak,mindig tudok nosztalgiázni.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Norbi(HUN) írta ...
Hát igen a Paper Mario The Thousand Year Door-t eddig egyik Paper Mario nem überelte.Nekem is az volt a széria kedvenc sorozata.Hiányzik is,de hála a YouTube-nak,mindig tudok nosztalgiázni.
Azért az teljesen más minthogyha te játszol. Én nem tudnék elleni azzal ha csak egy gémp lajost nézek. Teljesen más mintha bármikor beteheted a korongot a GC-be és játszhatsz vele. Őszintén nekem is elment a kedvem most ettől az új Paper Mario-tól. Inkább megvárom mi lesz belőle...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games