Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Akkor már egész jól beleástad magadat a sztoriba.Az volt asszem a harmadik hely,ahol azt az arany sólymot kellett leverni.Nekem nagyon tetszett az a rész.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Választani lehet. A főnök kérdezi. Én mindig a Gonsales-t választottam. (Azért mondom hogy mindig, mert többször belekezdtem, rájöttem hogy csak a bp-t kell upgrade-lni) Amúgy ez off szerintem de nvrmnd
Akkor jól emlékeztem rá én is. Kiki még úgy sincsen semmi használható az új Paper Mario-ról,addig pedig simán belefér ez is.Paper Mario ez is csak....Nem?
Ez a Paper Mario egy nagyon várt játék számomra,habár lehet hogy csak majd karira tudom megvenni,de kell az tuti.Jó volt látni azt a sok hasonlóságot benne amit az egykori nagy kedvencemben (Gamecube-os Paper Mario) láttam anno. Nagyon szeretem a kreatív játékokat.
Úgy nézem,hogy elôreneléses játék lesz ebbôl is,október 10.-ig simán meglesz a rávalóm.Jó lenne,ha lenne belöle egy pólós változat is.Elnézve ezt a negyven perces videót mindig jókedvre derít ez a Paper Mario Color Splash.Annyira kreatív,szépen megalkotott játék és a szinek is annyira vidámak benne,hogy akarva-akaratlanul beszippant.Ugyanazt érzem mint anno a Paper Mario The Thousand Year Door-nál...JÁTSZANI AKAROM!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games