Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hogy milyen lenne, ha ötvöznénk a Tekken-sorozat intenzív bunyóit a Pokémon-széria sajátosságaival? A Pokkén Tournament keretein belül erre a kérdésre kaphatsz átfogó választ, lévén a Bandai Namco legújabb alkotásában a legismertebb pokémonok oldalán élhetünk át óriási árkád bunyókat. Itt lesz mindenki, aki csak számít, így Charizard, Mewtwo, Blaziken és természetesen Pikachu is, akikkel változatosabbnál-változatosabb ellenfelekkel mérhetjük össze tudásunkat a jól ismert anime világából.
Élj át óriási bunyókat a legismertebb pokémonokkal – kizárólag Wii U-n! A Tekken-sorozatból ismerős intenzív ütközetek várnak rád! Használd ki pokémonjaid különleges képességeit a győzelem érdekében! Válassz 16 jól ismert pokémon közül és vezesd győzelemre kedvencedet!
Regisztrált: 2015 dec 22 k , 02:50 Lakóhely: Tolna Üzenetek: 37
Nekem megvan elővételben. Kaptam is hozzá 1 szép kis gamepad matricát (amit sikeresen kicsit szarul raktam fel a gamepadre ) Pozitívum: A környezet és az atmoszféra Pörgős menetek Nincsenek túlkomplikált combók játék mechanika (bár kell 1 kis idő mire megtanulja ezeket az ember) Negatívum: Kevés játszható pokemon kicsit lehetne jobb is a grafika (mivel a 24"-os monitoromon kicsit elvan mosódva néhol a textúra). de ezt csak megemlítem mivel nálam 1 játék grafikája nem mérvadó.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Gyenge a grafikája? Én csak a demóját tóltam neki,de nekem baromira tetszett a játék szépsége. (120cm-es full hd) Jó egy kis élsimítás nem ártott volna,de szerintem nem annyira szôrnyû.
Regisztrált: 2015 dec 22 k , 02:50 Lakóhely: Tolna Üzenetek: 37
kössz bár ez nem az online rangom csupán a single. Bevallom az online meccset még csak 1x próbáltam szegény pikachunak esélyt nem adtam ,hogy belém érjen. hát ez van akkor ha 1 lvl10-es erôre gyúrt blaziken megy harcba :p
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games