Ha van olyan elvetemült, akinek mindenáron Zeldás kontroller kell, a odaadom a játék mellé a kontrollert is, cserébe 2 másik controllerért (1 remote plus 1 sima)
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Eladó egy Metroid Prime 3,egy Metroid Other M és egy Trauma Center:New Blood játék.Mind három újszerû állapotban van tokkal és papírjaival együtt.A Trauma Center:New Blood egyszer volt a Wii U-ban és kb 2 hónapja vettem vadonatújonnan. Amit még adok az 2db Wii Remote és 1db Nunchuk,valamint egy Motion Plus kiegészítô.Ezek a kiegészítôk mind eredeti Nintendo-s cuccok nem utángyártott. Amit még illik tudni,hogy az egyik Remote-nak az aksi fedelének a pöckei sajna lepattantak,de ennek ellenére a fedél nem esik le. A kiegészítôk mindegyike tökéletesen mûködik,a játékok úgyszintén! Az eladásuk oka,hogy már nem szoktam ôket használni. Katt a képre a nagyításhoz.
A pakk ára: 20.000Ft + postaköltség! Érdeklôdni privát üzenetben! (Kérésre tudok videót küldeni a cuccokról müködés közben.)
Üdv, Wii játékok eladóak! Kicsit karcosak, de kiválóan működnek! (Tesztelve) Mario Kart Wii 3.000ft (Papír tokkal) Super Mario Galaxy 4.000ft (Műanyag tokkal) Super Mario Galaxy 2 5.000ft (Doboz, Műanyag tok, Német nyelvű oktató DVD, kiskönyv)
Norbi(HUN) írta ...
Eladó egy Metroid Prime 3,egy Metroid Other M és egy Trauma Center:New Blood játék.Mind három újszerû állapotban van tokkal és papírjaival együtt.A Trauma Center:New Blood egyszer volt a Wii U-ban és kb 2 hónapja vettem vadonatújonnan. Amit még adok az 2db Wii Remote és 1db Nunchuk,valamint egy Motion Plus kiegészítô.Ezek a kiegészítôk mind eredeti Nintendo-s cuccok nem utángyártott. Amit még illik tudni,hogy az egyik Remote-nak az aksi fedelének a pöckei sajna lepattantak,de ennek ellenére a fedél nem esik le. A kiegészítôk mindegyike tökéletesen mûködik,a játékok úgyszintén! Az eladásuk oka,hogy már nem szoktam ôket használni. Katt a képre a nagyításhoz.
A pakk ára: 20.000Ft + postaköltség! Érdeklôdni privát üzenetben! (Kérésre tudok videót küldeni a cuccokról müködés közben.)
Nem mondod, hogy kitörölted? Egyszerűbb volt kitörölni az én üzenetem, mint kijavítani a szarvas helyesírási hibát? Gratulálok. Nah, akkor csatlakozom Mongoose-hoz! Szevasztok!
Még mindig itt tartunk? Nem hiszem el.... De ha annyira a szivedre veszed vissza rakom azt az öt szavas mondatodat!
Témához visszatéve hála a tervezônek sikerül becserélnem az itt feltüntetett pakkom egyrészét egy a Brasco álltal árult Wii Remote Plus és Nunchuk párosra. Viszont ezer hála és köszönet Brasco barátomnak,hogy feltette ezt a cikkjét ide,mert neki hála második próbálkozásra sikerült megegyeznem a korábbi üzletem emberkéjével és így már talán péntekre meg is érkezhet nekem is a cuccos.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games