masinák

 

Fórumok
Mini Mario & Friends: amiibo Challenge
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 ápr 30 szo , 03:32
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Mini Mario & Friends: amiibo Challenge élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 ápr 30 szo , 12:12
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455



A korábbi részét már láttam és tetszett is ez a játék,szóval kíváncsian várom,hogy mit tartogat.Jelenleg az elsô pályát csináltam meg,ami nem volt egy nagy kihívás,de gondolom ahogyan haladunk a játékkal ez majd változni fog.Ami már az elején nagyon tetszik az az,hogy a New Super Mario Bros-os térkép rendszert használja ez a játék is,amit különbözô (DK-os,Yoshi-s...stb.) karakteres részekre osztottak.Gondolom itt majd az adott amiibo-kal kell zörgetni.Én jelenleg a sima Mario Party 10-es Super Mario amiibo-mal karcolok,viszont valami azt súgja,hogy hamarosan váltogatnom kell serényen ha mindent meg akarok csinál maximálisan.




Ahogyan azt a fenti képen is láthatjuk az elsô két speckó amiibo-nknak Donkey Kong-nak és Diddy Kong-nak kellene lenni,de ezek hiánya nélkül sajna a térképen szereplô elsô kettô egyedi amiibo-s pályákon nem tudunk recsegni,így gusztustalan szutykos testünket tovább kell vonszolnunk és kivárni,hogy olyan ajtóhoz érjünk amin olyan amiibo képe fityeg ami nekünk is megvan.




Na ezen a pályán már találni kettô amiibo-s valamit,amit be tudunk gyûjteni,viszont nekem Rosalina hiánya miatt egyelôre csak a Toad-osat tudom megcsípni.Kíváncsi leszek,hogy mit fog adni,ha megszerzem.Amúgy a játék nagyon aranyos,igazán fülbemászó a már megszokott Mario-s muzsika,szinte megtekeri az embert és ezek a kis felhúzhatós játék Mario és társaik is jópofák.A stratégia is helyén van a játékban,mert ha minden tallért és amiibo-s dolgot meg akarunk szerezni és még jó idôt is akarunk futni,hogy a pontjaink is a lehetô legjobbak legyenek,akkor bizony nem is olyan könnyû mint amilyennek látszik.Eddig nekem tetszik a cucc.




Korábban mondtam,hogy a pályákon lehet gyûjtögetni különféle kifliket meg sajtoslangallókat...jah nem már megint elkalandoztam...jajj,de vagány vagy Nono,hogy nyúljon meg a nyakad. Na szóval lehet gyûjtögetni amiibo-kat,amiknek megszerzéséhez csak is kizárólag a saját amiibo-jának aktiválásával lehetséges a begyûjtése.Jelenleg a Bowser Jr. amiibo-val gördülök,aminek képessége,hogy a tüskés részeken is tud menni.Mivel ennél a résznél a speckó pályák megnyitásához Yoshi-ra van szükségünk és mivel nekem megvan,hamarosan megkuksizhatjuk,hogy milyen egyedi pályákat tartogat számunkra a játék...Amit kiszáradt,üveges tekinettel várok...



Na most szúrkáljad a púzómat kicsi kö**ög!


A fenti pályán két amiibo-t lehetett megszerezni (egy Luigi és egy Bowser Jr. amiibo-t),amit sikeresen teljesítettünk is,utána pedig a speciális pályákat megnyitó (jelenesetben) Yoshi-s ajtóba is eljutottunk,hála a Yoshi amiibo-nknak.Tényleg jópofa ez a játék,bár eddig nem igényelt nagyobb kihívást,de azért jó párszor elmeszeltem,hogy mindent megszerezzek az adott pályán azt is be kell vallanom.




Hogy ez,de jópofa...
Aprópopó...begyûjtöttünk egy arany amiibo-t is,ami eddig még nem volt.Amúgy tök jó,hogy minden amiibo-nak van valami egyedi különleges képessége a játékban és az is tetszik,hogy minden amiibo-nak külön saját zenéje van.




Sikerült begyûjtenem itt is mindent és az egyéni csúcsomat is sikerült megdöntenem...Jujj,de jó vagyol Nono!...Jól van na csihagyá le,mert nyakszírten váglak!
Jelenleg próbálom a játékot teljesen maximálisan kijátszani,azt a három amiibo-t kivéve,amivel jelenleg (még) nem rendelkezem,így aztán törünk fel mint a talajvíz angyalom,szóval ne viccöljél...
Már ennyi,illetve az éjjelre ennyi,innen fogjuk folytatni legközelebb...




[ Módosítva 2016 ápr 30 szo , 04:34 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 01 v , 04:59
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Nos gyermekeim,úgy döntöttem,hogy ma is bele kezdek ebbe a játékba,habár ma sokat nem fogok vele tudni zörgetni,mert este Mass Effect 3 multi lesz Shepi barátommal,de azért egy kis ideig tudom vinni ezt is.
Ott hagytuk abba legutóbb,hogy a Yoshi amiibo-val elkezdtük megcsinálni a speciális pályákat,amit csak azok tudnak megcsinálni,akik szintén rendelkeznek Yoshi amiibo-val.Ahogy elnézem a második speciális pálya,már kicsit összetettebb,de nem is baj,mert eddig nem nagyon volt benne kihívás.




Most készülök a négy darab speciális Yoshi pálya utolsó darabjára,ahol már feltünnek a szikla blokkok is.Ami tetszik a játékban,hogy nagyon aranyos a pálya megvalósítása,ami jelenesetben a pamut világú Yoshi Woolly World-re emlékeztetô ruhadarabokból van kreálva és a korábbi generációból felcsendülô Yoshi Island (SNES) muzsikája.Viszont a játék továbbra sem ad kihívást nekem,mivel minden pályán megvan a megszerezhetô amiibo és az arany serleg is.




A Yoshi-s világot sikerült maximálisan kijátszani,de mindjárt a következônél már is egy kis logikai nehézségbe akadtam,ugyanis ha szeretném 100%-osra teljesíteni a pályát,akkor jól kell amiibo-t választanom.
Van egy amiibo gomb,amit bármikor megnyomhatunk,hogy megnézhessük melyik amiibo milyen speciális képességel bír.Ez itt például sokat segített.
Na...talán még sem olyan könnyû ez a játék mint amilyennek látszik?Van még bôven pálya,szóval kíváncsian várom,hogy miket fog tartogatni.




Elérkeztünk a Super Mario-s speciális pályákhoz,amit sikeresen be tudtam aktiválni,de mára egyelôre ennyi,legközelebb innen folytatjuk.




[ Módosítva 2016 máj 01 v , 06:20 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jún 18 szo , 04:38
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Nos,akkor a Super Mario-s pályák elsô pályája,aminek különlegessége a gyorsítókba rejlik.Itt annyi a dolgunk,hogy megfelelô idôben jó irányba állítsuk ôket.Nem kell nagy ördöngôségre gondolni,mert egy érintéssel tudjuk állítani az összeset.






Na ez már egy kicsit összetettebb pálya.Itt már végig kell gondolni a pontos haladásunkat,ha mindent összeakarunk szedni és jó idôt is akarunk futni.




El is felejtettem,hogy az amiibo-s pályák ahogyan haladunk velük úgy lesznek egyre nehezebbek.Itt már nem csak a gyorsítók helyes irányba állításával kell foglalkoznunk,de azzal is,hogy a mini Mario ne a tüskébe fusson bele.Erre segítség lehetnek a rugók,ami persze csalóka is lehet...




WOW!!!Na ez nem semmi.Az ezelötti pályát is négyszer kellett egymásután kijátszanom,hogy végre mindent összegyûjtsek és az idôm is jó legyen,akkor ezen a pályán vajon hányszor kell majd szenvednem?Na lássuk csak...




Kicsit kemény volt,de csak meglett...




Ezzel pedig a Super Mario amiibo-s pályák is kimaxolva és az összekötô pálya is.




A következô amiibo-s pályáink,amik Balloon Float Castle-ben,azaz Peach hercegnônk kastélyába fog kezdôdni.




[ Módosítva 2016 jún 18 szo , 06:31 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1831 másodperc, 0.0555 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 49. Memória használat: 1,377kb