Hm... A játék tényleg szép és baromi jó, hogy ennyire részletes, de ez akkor is egy nulla. Pontosabban, ennyi évet kellett várni a felhasználóknak 1 azaz EGY darab játékra? Értem én, hogy nagyot akartak dobbantani, de ha azt nézem, hogy mennyi játék mehetett levesbe vagy épp dobhatták ki gyakorlatilag félkészen ez miatt, az elég szomorú.
Biztos ütni fog a játék, mert tényleg jónak tűnik, de ne 1db játékkal akarják csalogatni az embereket. Úgyhogy még1x mondom, a játék 10+, de ha komplexen nézem, amit a Nintendo produkál, az gyakorlatilag a semmivel egyenlő.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nagyon sok lehetôséget látok már most ebben a játékban,plusz a Gamepad-es támogatásban is.Az pedig hogy órákat kólicálhatunk benne a leges legjobb.A Xeno X-nél is beszippantott.
resolve3 írta ...
Hm... A játék tényleg szép és baromi jó, hogy ennyire részletes, de ez akkor is egy nulla. Pontosabban, ennyi évet kellett várni a felhasználóknak 1 azaz EGY darab játékra? Értem én, hogy nagyot akartak dobbantani, de ha azt nézem, hogy mennyi játék mehetett levesbe vagy épp dobhatták ki gyakorlatilag félkészen ez miatt, az elég szomorú.
Biztos ütni fog a játék, mert tényleg jónak tűnik, de ne 1db játékkal akarják csalogatni az embereket. Úgyhogy még1x mondom, a játék 10+, de ha komplexen nézem, amit a Nintendo produkál, az gyakorlatilag a semmivel egyenlő.
Megértelek.Én már szinte teljesen hozzászoktam ezekhez a dolgaihoz a Nintendo-nak.
WOW!!! belehet vinni a játékba Wolf Link amiibo-val a farkast,aki pont úgy segít bennünket a játékban mint a Far Cry Primal-ban a farkas.Ez mekkora királyság!Vazze...ez a játék teljesen lenyûgöz engemet.Mindenre számítottam,de ekkora ziccerre nem. WOW!!!
És lesz saját amiibo-ja ennek a Zelda játéknak is.Pont olyan,amilyent Gabesz is mutatott.Pöpec! WOW!!!Még egy amiibo?Lovas Link...valamiért nem jut most eszembe a neve a lónak. Hehhh... még egy amiibo?Az a pókszerü valami,ami a játék trailer-ében kergette Link-et. Vazzeg...ki a bánat fogja ezt bírni anyagilag?
Igen,én is úgy látom.
Igazad volt north.Tényleg figyelni kell arra,hogy Link-nek milyen ruhát adunk.A hegyekben fázik,ha vékony ruhában van,akkor pedig szerintem az sem mindegy,hogy a melegebb helyeken mi van rajta.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games