Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
Na amit én Személy szerint megtudtam. Kicsit nyomoztam és valószínű, hogy az EUban késik a Zelda startja egyes cikkek is ezt támasztják alá de jelen állás Szerint a Nintendo EU-s (UK) oldalán a Zelda megjelenési dátumához simán csak 2017 szerepel {link} Míg az amerikainál ott feszít a Március 3-as dátum (Hivatalos Zelda oldalról származik) {link}
Ugyan ott a gomb az Available from the Nintendo Official UK Store de ha rányomok akkor csak átdob egy másik oldalra ahol jelezhetem az érdeklődésem a játék iránt...Ez dühítő...Nagyon!
FRISSÍTÉS:A Nintendo Forgalmazó Magyarország Szerint nincs csúszás Egyszerre jelenik meg világszerte
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ezen én nem is agyaltam...North... Kezdő játék lesz angyalom vágod.Lehet hogy még nálad is jobban örülök ennek a Zeldának.A bemutató vidi drámai részénél majdnem elrítam magamat.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Mi ez a b_z_lás mostanában itt? XD Amúgy én kicsit "megkönnyeztem" rajta. Így terveim szerint márciusba meg lesz véve: Switch, fekete joy-con-okkal, Zelda gyűjtői vagy milyen kiadás, a Zelda Amiibo-k, Pro kontroller.
Megint eljutottam arra a szintre, mint tavaly az E3 után, hogy nem tudok videót nézni a játékból, mert 20 másodperc után úgy érzem játszani akarok vele most azonnal. Legalább már tudom meddig kell rá várni. Ha meglátom a boltban a switch verziót már megy is az előrendelés plusz mellé Zelda és Archer Link amiibo. Március 3-án már ezzel akarok játszani
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games