Hmmm... kösz a válaszokat! Szerintem maradok ennél a Vaterásnál, a külföldi oldalakban nem nagyon bízom. A leöltöztetés eddig is kellett Majd holnap rendelem, ha addig nincs valakinek ajánlata. 5000 a 2 aksiért és töltőért szerintem nem sok, bár a 10 dodó tényleg a fele.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nekem 4db 2650mAh Duracell-em van és 4db 2450mAh Energizer-em van.Most már vagy 4-5 éve és még mindig birják a nyúzást.Semmi gond az ilyen aksikkal csak megfelelôen kell ôket használni. Amúgy szép a képen látható kütyü.
az elemeket/aksikat nem merem bevállalni, mert először nekem is az volt, csak valaki kidobta őket, mert azt hitte nem újratölthető. Szerinted őszinte volt a mosolyom? akkor vettem ezt a semmivel sem összekeverhető kompakt aksikat ezért is szeretnék ilyet megint, mert a régi 4 év alatt kapufa lett...
Eladó egy zsír új Ninendo Wii Fit Plus + Wii Balance Board (fekete) pakk. Ára: 16 000 magyar forint + posta, személyes átvétel Kecskeméten lehetséges Érdeklődni privátban kérem.
Ne feledd! Ha Wii U tulaj vagy, és van a birtokodban egy Wii Balance Board elég egy a Wii Fit U-hoz használatos Fit Meter kiegészítőt vásárolnod (előrejelzések szerint 19 dollár lesz az ára) és ingyenesen használhatod a megjelenő Wii Fit U játékot, amit az eShop-ból lehet majd letölteni.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Brasco írta ...
Brasco írta ...
Eladó egy zsír új Ninendo Wii Fit Plus + Wii Balance Board (fekete) pakk. Ára: 16 000 magyar forint + posta, személyes átvétel Kecskeméten lehetséges Érdeklődni privátban kérem.
Ne feledd! Ha Wii U tulaj vagy, és van a birtokodban egy Wii Balance Board elég egy a Wii Fit U-hoz használatos Fit Meter kiegészítőt vásárolnod (előrejelzések szerint 19 dollár lesz az ára) és ingyenesen használhatod a megjelenő Wii Fit U játékot, amit az eShop-ból lehet majd letölteni.
Leakcióztam ! 16000 + postáért vihető !
Le stoppolva! Már rátettem a mancsomat erre a szépségre.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games