Eladó egy zsír új Ninendo Wii Fit Plus + Wii Balance Board (fekete) pakk. Ára: 16 000 magyar forint + posta, személyes átvétel Kecskeméten lehetséges Érdeklődni privátban kérem.
Ne feledd! Ha Wii U tulaj vagy, és van a birtokodban egy Wii Balance Board elég egy a Wii Fit U-hoz használatos Fit Meter kiegészítőt vásárolnod (előrejelzések szerint 19 dollár lesz az ára) és ingyenesen használhatod a megjelenő Wii Fit U játékot, amit az eShop-ból lehet majd letölteni.
Leakcióztam ! 16000 + postáért vihető !
Le stoppolva! Már rátettem a mancsomat erre a szépségre.
Mivel Norbi visszatáncolt, újra lehet jelentkezni, ha valakit érdekel. 16000 Ft + 1000 Ft posta, azaz 17000 magyar forintért.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Tényleg sajnálom Brasco,de a Super Mario 3D World mellé már nem tudom besuvasztani,mert nem kapok az idén annyi zsét,amennyibe beleférne a Fit pakkod is.
Tényleg sajnálom Brasco,de a Super Mario 3D World mellé már nem tudom besuvasztani,mert nem kapok az idén annyi zsét,amennyibe beleférne a Fit pakkod is.
Eladó egy zsír új Ninendo Wii Fit Plus + Wii Balance Board (fekete) pakk. Ára: 16 000 magyar forint + posta, személyes átvétel Kecskeméten lehetséges Érdeklődni privátban kérem.
Ne feledd! Ha Wii U tulaj vagy, és van a birtokodban egy Wii Balance Board elég egy a Wii Fit U-hoz használatos Fit Meter kiegészítőt vásárolnod (előrejelzések szerint 19 dollár lesz az ára) és ingyenesen használhatod a megjelenő Wii Fit U játékot, amit az eShop-ból lehet majd letölteni.
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 05:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1513
Új szállítmány érkezett Wii kormányokból! Van fehér, fekete, piros és zöld színben is. Hamarosan lesz sötétkék színben is! Karácsonyi Mario Kartozáshoz plusz élményt adnak Kormányok Valamint Nintendos plüss figurákból is van 1-2 új Plüss Érdeklődni pü-ben tudtok. Üdv
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games