a sensitivity-nél is fordítva vannak az irányok, de a másik controllernél is, ami jó.Minden játékban előfordul, illetve a játékban a gombok működnek, de a kontroller mozgását nem érzékeli.Hacket használok, eddig jó volt hónapokig, a másik kontroller teljesen jó
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 09:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
meg kéne nézni még egy másik controllernél is, úgy hogy nem szinkronizálod, csak one time módban. Ha az is fordítva megy akkor biztosan a wii-ben van a hiba. Hack-ekhez nem értek, de szerintem az lehet, mert magától nem csinál ilyet.
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 09:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Még egy dolog: a sensitivity beállításnál a remote rendesen látja a két villogó pöttyöt? És nincsen véletlenül úgy elhelyezve tükör, hogy esetleg zavarhatná az adást? Meg egy kamerán keresztül le ellenőrizhetnéd, hogy rendesen világít-e a sensor bar 10 lede.
Hello! Nekem olyan problémám van, hogy az egyik remote-ot mindig újra kell szinkronizálni. Bekapcsolom a gépet és az amit adtak hozzá az rendesen működik amit meg külön vettem azt meg minden egyes bakapcsoláskor újra kell szinkronizálni.
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 09:16 Üzenetek: 1727
wanyi írta ...
Sziasztok !
Már másodjára csinálja a wii-m, hogy nem tudok szinkronizálni. Van egy 2. utángyártott irányítóm is, és egyszerűen hiába nyomom a wii-n és a controlleren is a szinkrongombot 15 másodpercíg egyszerre, külön-külön minegyik irányítón sem reagál. Elemek rendben vannak, már reseteltem is, de semmi. Múltkori alkalomkor vagy 1 órát cseszekedtem vele mire visszajött. A controllerből is kivettem az elemet 15 mp-re ahogy előírják, meg a wii ki is húztam a 220-ból. Semmi. Volt már ilyen jelenség nálatok? És hogy oldjam meg?
Az egyik kontrollerem ne mérzékeli a mozgást, gondolom a gyorsulás mérője nem működik. Kérdeztem már boltot, hogy meg tudják-e csinálni, de az a gond, hogy remote javítást nem vállalnak. Valaki esetleg ismer olyan helyet, ahol ezt meg tudják csinálni?
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 09:16 Üzenetek: 1727
Bebee, én nem kínlódnék vele. Igaz, nem egy-két nap, de pár ezer forintért tudsz rendelni akár a miniinthebox, akár a goldenhk stb. oldalakról utángyártott kontrollert.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games