Szerintem is feljtős a giroszkóp javítás. Mobiltelóban sem csinálják meg sajnos (kollégám koccantotta az LG Optimusát, azóta az sem érzi a teló a mozgást). Gyanítom túl precíziós cucc...
Bebee: Szerintem bármelyik elektroműszerész kicseréli neked és beforrasztja. A gond a beszerzés de lehet hogy ezt is meg tudod oldani. Egy kis segítség az induláshoz:
A gond hogy simán elkölthetsz rá 8-10 dollárt plussz a beszerelési költség és nem tuti hogy az a baja akkor meg 12-15 dollárért jobban megéri újat remoteot venni.
Köszi srácok a segítséget! Inkább újat fogok venni, mert ez így túl sok utánajárás, meg lehet hogy nem is lesz jó tőle. Így ez a controller megmarad olyan játékokhoz, amihez nem kell a mozgásérzékelő.
Egy új remote-t vettem. A konzol nem reagál rá. Az irányítón villognak a fények, de semmi más. Hiába nyomogatom a szinkronizáló gombot. Mi az eljárás. Alapból fel kellene ismernie az új irányítót a gép? Vagy külön eljárási mód?
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
odomisauq írta ...
Egy új remote-t vettem. A konzol nem reagál rá. Az irányítón villognak a fények, de semmi más. Hiába nyomogatom a szinkronizáló gombot. Mi az eljárás. Alapból fel kellene ismernie az új irányítót a gép? Vagy külön eljárási mód?
Elvileg a wii-n is, és a Wii Remote-on is megnyomod a Sync gombot, és kész.
amúgy most visszaolvasgattam, hogy másoknak is ment már a nunchuk magától. Nekem is volt ilyen, de nekem le is kellett cserélni a Nunchuk-ot.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games