A héten hirtelen felindulásból játékokat vásároltam: Kedden az I am Setsuna-t vettem meg. Le volt akciózva eshop-on €26.79-ért sikerült hozzájutnom. Még nagyon az elején vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy fog menni. Amikor utoljára játszottam hasonló körökre osztott harcrendszerű játékkal nem ment túl jól.
A másik szerzeményem csütörtökön Puzzle Adventure Blockle
Szeretem a ilyen feladványokat amik vannak a játékban. Ha jól emlékszem 80 pálya van benne 2 és fél óra játék után most tartok valahol a 35. pálya környékén. Elkértek érte €6.29-t. Eddig nem bántam meg, hogy megvettem aztán majd kiderül. Amit nem teljesen értek vajon mért van 12-es kórhatár a játékon
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ez egy nagyon jó kis játék,kitoltam a játék demóját Xbox-on és kajak jó volt.Kicsit hajaz a Zelda Wind Waker-re.Egy-két ezerért lehet farzsebbe pattintani a Store-ból.Kíváncsi leszek az eShop-os árszabásra.
Végigjátszottam a demo-t. Nem tűnik rossznak a játék. De folyamatosan azt éreztem, hogy nagyon Zelda szeretett volna lenni. Gondolom a későbbiekben azért lesznek különbségek de a demo alatt csak azon gondolkoztam, mért játszanák ezzel ha van lehetőségem Zeldával játszani ami majdnem ugyan ez csak jobb. Lehet egyszer megveszem, de most nem akarok többet játékra költeni és most van más amivel lehet játszani.
Hát nem... Inkább only for Japan PS-n is kb. ennyibe kerül. Lehet hogy valami box-on olcsóbb de az nem jelenti azt, hogy csak a ninteno konzolokon drágább
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games