Regisztrált: 2013 dec 13 p , 07:37 Lakóhely: Kiskunhalas Üzenetek: 456
Kíváncsi vagyok erre a Labo-ra. Kis pára éri, már is szakadhat, mert ugye ahol van mosógép és teregetnek emberek ott van a lakásban pára. Bár nekem még Switchem sincs, így nem veszélyez ennek megvásárlása sem, viszont alapjaiban tényleg jó ötletnek tűnik. Remélem előbb-utóbb lesz itt valakinek ilyen is és lesz róla véleménye.
Megnéztem a direct-et. Pont az a részét aludtam át ami a legjobban érdekelt, nézhettem vissza Ami a lényeg, részemről ment egy előrendelés a Mario Tennis Aces játékra.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Én is bealudtam,de én már este 10-kor. Viszont ami a Ditect-et illeti.... Amióta Koizumi vezeti ezeket a Direct-eket,azóta nagyon jó hangulatot sikerül csinniuk vele.Nos ami számomra érdekesnek tűnt az a Crash (mondjuk most hogy van PS4-em,tutira nem Switch-re fogom behúzni "14-16 ezerért",hanem maradok a PS-nél ahol filléres dolog),a Mario Tennis ,de legjobban a Splatoon-os frissítés,ami megmozgatott.Nálam a jelenlegi formájában is SZUPER,de ez a 3.0-ás nagyon bödesz.Octolink-ek...?...What a f***??? Viszont,ami nem tetszik az az,hogy pénzt kénzt kérnek érte.Nem vagyok surmó,de legalább amíg az online-t nem lövik be,addig ne csinálták volna ezt a pénzes mizériát. Lényegében nálam ezek voltak a csúcspontok.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games