Találtam egy webshop-ot, ami erőteljesen hasonlít a dealextreme-re, pár különbséget leszámítva. Szóval innen is ingyen szállítanak, kivéve, ha gyorsabban akarja az ember, és éppencsak egy picivel drágábbak a cuccok, mint DX-en, de van ami ugyanannyiba kerül. viszont itt találni felújított cuccokat is. hát nemtom...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy valakinek van e tapasztalata ezzel az oldallal?
És rögtön egy másik kérdés! Találtam itt a pandawill-en egy wireless nunchuk-ot, amit rá lehet dugni motion plusra (végre valahára!), mert ez eddig ugye nem volt kivitelezhető a motion plus formája miatt.
Szóval mi a véleményetek a vezeték nélküli nunchukokról? Ugyanolyan jó vele játszani, mint az eredetivel? vagy pontatlanabb? mennyire bírják a AAA-s aksik, a nunchukban? Jobban meríti a wiimote-ot a wireless nunchuk? milyen távolségra lehet a két kontrollert tartani egymástól, altalában?
Itt egy link az oldalról, és azon belül a nunchukról:
A csatlakozó valóban ott van a motion plus hátulján, de a wireless nunchuck kis csatlakozója olyan formájú, mint a wiimote hátulja. azért nem lehet rádugni, mert a motion pluson van két ilyen talp, vagy mi, meg szélesebb is.
Természetesen csak akkor, ha eredeti mp-ról beszélünk, mert a képen, amit mutattál elég érdekes formája van. ilyet még nem is láttam.
Azt hiszem ilyet lehet kapni az MM-ben,a wireless érzékelője ugyanilyen vékony,nem tudom hogy pont ilyen-e de szerintem mindegy.Az árát se tudom,ne nagyon néztem,jó nekem a vezetékes nunchuk is
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games