masinák

Fórumok
Pandawill.com & wireless nunchuk
Wii Hungary!  Fórumok  Adás-Vétel, Csere...  Wii konzol és kiegészítők .

<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
gubo44
2010 febr 04 cs , 02:48

Regisztrált tag #1033
Regisztrált: 2009 nov 09 h , 10:25
Üzenetek: 53
Sziasztok!

Találtam egy webshop-ot, ami erőteljesen hasonlít a dealextreme-re, pár különbséget leszámítva. Szóval innen is ingyen szállítanak, kivéve, ha gyorsabban akarja az ember, és éppencsak egy picivel drágábbak a cuccok, mint DX-en, de van ami ugyanannyiba kerül. viszont itt találni felújított cuccokat is. hát nemtom...

Szóval az lenne a kérdésem, hogy valakinek van e tapasztalata ezzel az oldallal?

És rögtön egy másik kérdés! Találtam itt a pandawill-en egy wireless nunchuk-ot, amit rá lehet dugni motion plusra (végre valahára!), mert ez eddig ugye nem volt kivitelezhető a motion plus formája miatt.

Szóval mi a véleményetek a vezeték nélküli nunchukokról? Ugyanolyan jó vele játszani, mint az eredetivel? vagy pontatlanabb? mennyire bírják a AAA-s aksik, a nunchukban? Jobban meríti a wiimote-ot a wireless nunchuk? milyen távolségra lehet a két kontrollert tartani egymástól, altalában?

Itt egy link az oldalról, és azon belül a nunchukról:

{link}

Köszi a válaszokat!
Vissza az elejére
Norberto
2010 febr 04 cs , 03:56

Regisztrált tag #702
Regisztrált: 2009 márc 18 sze , 07:05
Üzenetek: 33
én úgy tudom hogy a motion plus-ra eddig is rá lehetett közni a nunchuk-ot

a távolság a két kontroller között totál mind1 , vszeg jobban fog merülni a wirelless nunchuk-tól a wiimote.

jah és igen, jól tudtam, rá lehet kötni a nunchuk-ot a motion plusra: {link}
Vissza az elejére
gubo44
2010 febr 04 cs , 04:30

Regisztrált tag #1033
Norberto!

WIRELESS nunchuk!

A csatlakozó valóban ott van a motion plus hátulján, de a wireless nunchuck kis csatlakozója olyan formájú, mint a wiimote hátulja. azért nem lehet rádugni, mert a motion pluson van két ilyen talp, vagy mi, meg szélesebb is.

Természetesen csak akkor, ha eredeti mp-ról beszélünk, mert a képen, amit mutattál elég érdekes formája van. ilyet még nem is láttam.

Motipn plus (eredeti) :
{link}

wireless nunchuk-ok

{link}

{link}

{link}

{link}

Ezeket hogyan dugnád rá?
Hmmmmm?
Vissza az elejére
gubo44
2010 febr 04 cs , 04:36

Regisztrált tag #1033
Uh, ezen a képen látszik a legjobban, amiről beszéltem!

{link}
Vissza az elejére
Kamatsu
2010 febr 04 cs , 07:02

Regisztrált tag #1562
Regisztrált: 2010 jan 10 v , 02:06
Üzenetek: 15
Azt hiszem ilyet lehet kapni az MM-ben,a wireless érzékelője ugyanilyen vékony,nem tudom hogy pont ilyen-e de szerintem mindegy.Az árát se tudom,ne nagyon néztem,jó nekem a vezetékes nunchuk is
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF