Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nos,ma kijátszottam ezt a nagyszerű játékot is. Igéreteimhez hűen 200 óra alatt vittem végig.Nem kezdem el újra és úra leírni mind azt,amit már korábban többször is leírtam a játékról,ezt a játékot játszani kell ahhoz,hogy megértsd mindazt,amit a fejlesztők beletettek és megalkodtak.Valóban méltó a játék a 2017 legjobb játéka címére!
Most pedig kezdődjék egy újabb nagyszerű játék... Xenoblade Chronicles 2...
Majd megdumcsizzuk Gabesz. A hétvége gyötrelmes volt,mert debla közepedte tudta csak game-elni.Azért nem is hívtalak Skype-ra.
Apropó...A pajzsot megtaláltam,sőt még a Lynel-t is levertem.Ha láttad volna mi volt az első reakcióm mikor taliztam vele,tuti besza-behugy lett volna.A klifhenger hozzám képest kis uzsonás napközis volt,ahogy skeráztam felfelé a bástya falán eszeveszettül...
Az az igazság,hogy túlzottan beszippant a Switch mostanában,szegény PS4 csak a hétvégéken van bekapcsolva.Hát ha majd megjelenik a Metroid Prime 4...
Most játszom ki harmadjára ezt a stuff-ot,de még mindig tud újat mutatni,jobban mondva új helyszíneket. Végigjátszást terveztem,mert úgy gondoltam,hogy megérdemli,hogy ott legyen YouTube-on a nagyok között,így hát most játszom ki harmadjára éééssss....továbbra sem érzem azt hogy untatna.Valahogy a Death Stranding-ből pont ez hiányzik nekem.Nyíltvilág meg jó sztori,de valahogy nem tudtam vele azonosulni mindjárt az elején,ahogy a Breath of the Wild-al. Amúgy éppen jól jön hogy újra belevessem magamat a Breath of the Wild-ba,mert mielött kijön a folytatása,addigra szeretném letudni úgy,hogy nem kapkodom el,vagyis minimum újabb 200 óra játékidővel,plusz a Champion-ok DLC-t is szeretném kipörgetni.Imádom ezt a játékot.Olyan mint a Mass Effect 3 vagy a Metroid Prime 3,illetve még az Other M.Pontosan azt érzem a Breath of the Wild-nál mint az említett címeknél anno,hogy egy vagy két végigjátszás nem elég. Szuper játék,még így két év elteltével is kellően leköt és képes magába szippantani.Respect a fejlesztőknek! Remélem tudni fogja hozni ezt a szintet majd a folytatás is.
Ezt a videót elnézve azon gondolkodtam,hogy a Breath of the Wild folytatása,ha a videóban látott Hyrule-ban fog játszódni,akkor lényegében ugyan azt a terepasztalt kapjuk mint a Breath of the Wild-ban.Ez persze nem feltétleül jelent rosszat,inkább jót mivel ez a játék folytatása így helyénvaló,hogy nem egy teljesen ismeretlen világot kapunk. Ergó...így elvileg a fejlesztése sem tarthat újabb 5 évbe,mivel az alapok már megvannak. Ti várjátok már a folytatást?
Resolve: - Tapasztalatok a játékkal kapcsolatban?Mi az ami tetszik benne és mi az ami nem...már ha létezik egyáltalán olyan, amit fel lehet az FPS drop-okon kívül róni a negatívumnak.
Ammm...hogy haladsz a játékban?Merre felé kólicálsz?Divine Beast-ekkel hogy állsz?
A jatek nagyon jo, de ra kellett jonnom, hogy nekem mar nem valo az open world jatek. A witcher-el kezdodott, hogy hamar rauntam, pedig azaz OW jatekok csucsa. A zeldat egyenlore nem unom, de a nem regen vasarolt Super mario bros deluxe mar jobban lekot. Azert nem adom fel, hatha!
Igen, végülis nem vagyunk egyformák,habár most megleptél vele rendesen, hogy a Super Mario Deluxe jobban leköt. Eretnekség... Amúgy hol tartasz a Zelda-ában?Mennyi Beast-ed van meg jelenleg?
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games