Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Igen erre gondoltam én is.Személyes véleményem...ne vegyél ilyent Zozo,akkor inkább várj egy kicsit és Pro-t vegyél.Megéri az a 22.000Ft-ot.A konkurenseknél sem olcsóbb sokkal,Box-nál ha jól emlékszem 17 körül van az alap egy limited-es meg 20. Plusz kétezerért van HD Rumble,motion-ös irányítás és NFC...jah és k*rva kényelmes.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Galiris8198 írta ...
Üdv! SD-kártyát szeretnék venni a Switch-embe, és választottam egyet. A kérdésem az volna, hogy mennyi ideig bírná ez a kártya: {link}
Én 128GB-os Samsung-ot használok.Már vagy két és fél éve és attól eltekintve,hogy Samsung eddig állja a sarat. Lényegében ha csak tartalmat teszel fel rá és főként olvasásra használod,akkor sokáig megmarad. Ha viszont sokat írsz rá folyamatosan (játékokat teszel fel majd törlöd és ezt többszörösen csinálod),akkor rövid időn belül bemondhatja az unalmast.
Csabika87 írta ...
Galiris8198 írta ...
Üdv! SD-kártyát szeretnék venni a Switch-embe, és választottam egyet. A kérdésem az volna, hogy mennyi ideig bírná ez a kártya: {link}
Üdv Én vettem egy 64 gb kingston memória kártyát viszont nem tudom hogy hogyan lehet arra telepíteni vagy átmasolni a játékot. Tudnátok segíteni?
Hali!
Igazából,attól a pillanattól fogva,hogy behelyezed a Switch-be a kártyát,az lesz az elsődleges írható tárhely. Ammm...nem találtam a beállítások között olyant,amivel a Switch memóriájából át lehetne másolni sd-re a már fent lévő játékot. Viszont szerintem, ha letörlöd majd újra letöltöd,lehetséges,hogy már az sd-re telepíti fel.Ez utóbi csak feltevés nem 100%,szóval csak saját felelőségedre csináld. FONTOS!: Mielött ebbe belevágsz győződj meg róla,hogy a játékmentéseidet feltöltötted a felhőben,különben nem fogod tudni letölteni a játék állásaidat.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games