Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Egyébként merre vagy megtalálható?Láttam te is Szombathelyi vagy...csak úgy feltünt. Vazze...hogy ez ebben a formában de kínos nekem. Nyugi nem randizni akarok veled csak végre van az én körzetemben is egy korombeli Nintis ééssss....Áhh,hagyuk ezen már nincs mit menteni...
Egyébként merre vagy megtalálható?Láttam te is Szombathelyi vagy...csak úgy feltünt. Vazze...hogy ez ebben a formában de kínos nekem. Nyugi nem randizni akarok veled csak végre van az én körzetemben is egy korombeli Nintis ééssss....Áhh,hagyuk ezen már nincs mit menteni...
Többnyire Kanizsán vagyok (itt dolgozom), de kb. havonta egyszer hazatolom az arcomat Szhelyre is, szóval áll a nemrandi. Remélem hamarosan ismét hazajutok, és akkor össze lehet ezt hozni. (amúgy átérzem a szitut, errefelé sem nagyon tudják, mi az a nintendo )
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ehhh...na most sz*rban leszek. Csak mórikáltam,de attól függetlenül majd összehozzhatunk valami "Nintendo-s" találkát. Heehhh...ez mekkora duma mi? Hogy a hátam legyen elől. Amúgy igen sajna mikor én is megemlítem,általában azt hallom,hogy ne má,az gyerekeknek meg lányoknak való. Na én ilyenkor szoktam azt mondani,hogy én egy férfi testbe zárt nő vagyok.
Ehhh...na most sz*rban leszek. Csak mórikáltam,de attól függetlenül majd összehozzhatunk valami "Nintendo-s" találkát. Heehhh...ez mekkora duma mi? Hogy a hátam legyen elől. Amúgy igen sajna mikor én is megemlítem,általában azt hallom,hogy ne má,az gyerekeknek meg lányoknak való. Na én ilyenkor szoktam azt mondani,hogy én egy férfi testbe zárt nő vagyok.
nyugi, nekem meg azt mondják, olyan ez, mintha 10 éves kisfiú lennék...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games