masinák

Fórumok
Nintendo Switch Online
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Általánosságban a Nintendo Switch-ről

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2021 ápr 18 v , 12:47
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455

Hogy mi is pontosan az a Nintendo Switch Online és hogy milyen előnyökkel jár?Pár sorban összefoglalva leírva elolvashatjátok, valamint a fenti videóban meg is tudjátok nézni.

Online játék

Élvezd a kompetitív és kooperatív online játékot barátokkal és riválisokkal bárhonnan a világból a támogatott Nintendo Switch játékokban, mint például a Mario Kart 8 Deluxe és a Splatoon 2.

NES & Super NES - Nintendo Switch Online

Ha csatlakozol a Nintendo Switch Online előfizetők közé, hozzáférést kapsz egy folyamatosan bővülő, könnyen és gyorsan elérhető NES & Super NES játékkínálathoz. Add át az egyik Joy-Con kontrollert egy barátodnak és játsszatok együtt vagy akár játssz online!

Felhőalapú tárolás

Biztonságosan és automatikusan tárolhatod mentési adataidat a könnyű hozzáférhetőség kedvéért. A lehetőség használatával egyszerűen visszaszerezheted játékmentéseidet akkor is, ha elveszíted Nintendo Switch konzolodat, vagy újat kezdesz el használni. Megjegyzés: a szolgáltatás nem minden szoftverrel kompatibilis.

Okostelefon-applikáció

Használd a Nintendo Switch Online okostelefon-applikációt, hogy hozzáférj a hangalapú csevegés lehetőségéhez és egyéb különleges funkciókhoz a támogatott Nintendo Switch játékok esetében. A szolgáltatást csak 13 éven felüli, Nintendo Fiókkal rendelkező felhasználók használhatják.

Különleges ajánlatok tagok számára

Használj ki sok-sok, csak tagok számára elérhető különleges ajánlatot, mint például termékek, amiket csak Nintendo Switch Online előfizetők vásárolhatnak meg!

Nintendo Switch Online előfizetési díjak

Egyéni előfizetés

1 hónap (30 nap) = €3.99

3 hónap (90 nap) = €7.99

12 hónap (365 nap) = €19.99

Családi előfizetés - Akár nyolc fiók számára

12 hónap (365 nap) = €34.99

A leírás a Nintendo.hu oldaláról származik! {link}

[ Módosítva 2021 ápr 18 v , 12:49 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2021 ápr 18 v , 12:51
Game-er

Regisztrált tag #1028
Gondoltam csinálok egy külön témát neki,hátha van az oldalt látogatók között, akiknek nem teljesen tiszta.
Vissza az elejére
Weboldal
north
2021 ápr 19 h , 09:48

Regisztrált tag #4228
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 399
Leirom ide is, hátha másnak is lesz ilyen gondja:
Szóval Switchen keresztül az E-shopból akartam játékot vásárolni, ami mint kiderült az európai jogszabályok módositása miatt nem lehetséges.
Amikor vásárolni akartam akkor a fizetés után, ezt a hibakódot kaptam: ERROR CODE:2811-1060
Természetesen a tranzakció nem jött létre.
Ilyenkor mit lehet tenni?
A megoldás amit én találtam, az, az online PC-n vagy telefonon keresztüli vásárlás. (UK-Angol User)
El kell látogatni a https:\\nintendo.co.uk weboldalra ott a jobb felső sarokban bejelentkezni.
Érdemes leelenőrizni, hogy a fizetési adataink helyesek-e, illetve, hogy a bankkártyánk csatolva van-e a profilunkhoz.
(Jobb felső sarok->Profil->Setting-> Shop menu)
Ha itt minden rendben be lehet zárni az ablakot (Mert bejön a hideg) és kikeresni a nekünk megfelelő játékot
Ha megvan akkor kattintsunk a "Proceed to purchase" menüpontra, adjuk meg jelszavunkat és utána ellenőrizzük le fizetési adatainkat a megjelenő ablakban.
Válasszuk ki a bankkártyánkat, használhatjuk arany tallérjainkat (OPCIONÁLIS) majd elfogadjuk a használat feltételeket, és végül "Purchase"

[ Módosítva 2021 ápr 19 h , 09:50 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2021 ápr 19 h , 04:09
Game-er

Regisztrált tag #1028
Én pedig az általam tapasztalt dolgot osztanám meg...

Egy kis segítség azoknak, akik OTP-s kártyával szeretnének fizetni a Nintendo hivatalos oldalán,de nem tudnak,mert hibát ír nekik az oldal.
Nos,ma rászántam magamat, hogy megújítsam az éves előfizetésemet,bízva abban hogy ha a Switch-en nem fogadja el,majd az internetes felületen keresztül sikerül,de nem így volt.Ugyan úgy ott is elutasította a tranzakciót.Kicsit utána jártam és kiderült hogy csak a TELEKÓD miatt nem tudja végrehajtani a tranzakciót, mivel az még az alapértelmezetten van.Gyorsan módosítottam és csodák csodájára a tranzakció máris sikeres volt.Tehát ha OTP VISA kártyával rendelkezel akkor csak annyi a teendőd, hogy a TELEKÓDODAT módosítod, amennyiben az még az alapértelmezett.
Annyit viszont megnézhetnétek, hogy ezek után lehet e Switch-en keresztül a Nintendo eShop-ján keresztül fizetni bankkártyával.Ha sikerül OTP-s kártyával fizetni az eShop-on,azt légyszives írjátok meg ide, hogy mások is láthassák és ezzel segíthessünk mindenkinek,akik hasonlóan jártak.
Vissza az elejére
Weboldal
north
2021 ápr 19 h , 07:38

Regisztrált tag #4228
Ez nem csak az OTP illetve VISA kártyásokat érinti ez Eu-s törvény igy mindenkit érint aki európai unió területén él.
Elvileg minden bankfiókot.
Nekem Pl. Igaz OTP-s de Master Card-om van és nekem is kellett Telekódot megadni.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2021 ápr 19 h , 09:35
Game-er

Regisztrált tag #1028
Értem,de nekem ezek után már jó lett.Azelőtt semmit nem tudtam csinálni bankártyáról,de azután hogy a fent leírtakat megcsináltam,már minden úgy működik mint korábban.Annyi csak, hogy a Switch eShop-jából nem próbáltam ki még.A vebes felületen keresztül minden működik, ahogy régen.
Vissza az elejére
Weboldal
north
2021 ápr 22 cs , 10:39

Regisztrált tag #4228
Amúgy belegondoltam és igy az előrendelés fabatkát sem ér mert úgy sem tudod kifizetni.
Nem tudja lehúzni a kártyádról a zsetont.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2021 ápr 22 cs , 04:12
Game-er

Regisztrált tag #1028
Én így is tudok előrendelni...a Gamepark-ból...(Ördögi kacaj..)
Vissza az elejére
Weboldal
north
2021 ápr 22 cs , 05:01

Regisztrált tag #4228
Rájöttem a digitális nekem jobb pl.: Ha megyek valahova nem kell kazikkal bibelődni. Igaz igy is van vagy 7 kazim
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2021 ápr 22 cs , 10:31
Game-er

Regisztrált tag #1028
Az lehet, viszont sokkal több helyet foglal abból az amúgy is kevés tárhelyből...
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF