Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hogy mi is pontosan az a Nintendo Switch Online és hogy milyen előnyökkel jár?Pár sorban összefoglalva leírva elolvashatjátok, valamint a fenti videóban meg is tudjátok nézni.
Online játék
Élvezd a kompetitív és kooperatív online játékot barátokkal és riválisokkal bárhonnan a világból a támogatott Nintendo Switch játékokban, mint például a Mario Kart 8 Deluxe és a Splatoon 2.
NES & Super NES - Nintendo Switch Online
Ha csatlakozol a Nintendo Switch Online előfizetők közé, hozzáférést kapsz egy folyamatosan bővülő, könnyen és gyorsan elérhető NES & Super NES játékkínálathoz. Add át az egyik Joy-Con kontrollert egy barátodnak és játsszatok együtt vagy akár játssz online!
Felhőalapú tárolás
Biztonságosan és automatikusan tárolhatod mentési adataidat a könnyű hozzáférhetőség kedvéért. A lehetőség használatával egyszerűen visszaszerezheted játékmentéseidet akkor is, ha elveszíted Nintendo Switch konzolodat, vagy újat kezdesz el használni. Megjegyzés: a szolgáltatás nem minden szoftverrel kompatibilis.
Okostelefon-applikáció
Használd a Nintendo Switch Online okostelefon-applikációt, hogy hozzáférj a hangalapú csevegés lehetőségéhez és egyéb különleges funkciókhoz a támogatott Nintendo Switch játékok esetében. A szolgáltatást csak 13 éven felüli, Nintendo Fiókkal rendelkező felhasználók használhatják.
Különleges ajánlatok tagok számára
Használj ki sok-sok, csak tagok számára elérhető különleges ajánlatot, mint például termékek, amiket csak Nintendo Switch Online előfizetők vásárolhatnak meg!
Nintendo Switch Online előfizetési díjak
Egyéni előfizetés
1 hónap (30 nap) = €3.99
3 hónap (90 nap) = €7.99
12 hónap (365 nap) = €19.99
Családi előfizetés - Akár nyolc fiók számára
12 hónap (365 nap) = €34.99
A leírás a Nintendo.hu oldaláról származik! {link}
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
Leirom ide is, hátha másnak is lesz ilyen gondja: Szóval Switchen keresztül az E-shopból akartam játékot vásárolni, ami mint kiderült az európai jogszabályok módositása miatt nem lehetséges. Amikor vásárolni akartam akkor a fizetés után, ezt a hibakódot kaptam: ERROR CODE:2811-1060 Természetesen a tranzakció nem jött létre. Ilyenkor mit lehet tenni? A megoldás amit én találtam, az, az online PC-n vagy telefonon keresztüli vásárlás. (UK-Angol User) El kell látogatni a https:\\nintendo.co.uk weboldalra ott a jobb felső sarokban bejelentkezni. Érdemes leelenőrizni, hogy a fizetési adataink helyesek-e, illetve, hogy a bankkártyánk csatolva van-e a profilunkhoz. (Jobb felső sarok->Profil->Setting-> Shop menu) Ha itt minden rendben be lehet zárni az ablakot (Mert bejön a hideg) és kikeresni a nekünk megfelelő játékot Ha megvan akkor kattintsunk a "Proceed to purchase" menüpontra, adjuk meg jelszavunkat és utána ellenőrizzük le fizetési adatainkat a megjelenő ablakban. Válasszuk ki a bankkártyánkat, használhatjuk arany tallérjainkat (OPCIONÁLIS) majd elfogadjuk a használat feltételeket, és végül "Purchase"
Én pedig az általam tapasztalt dolgot osztanám meg...
Egy kis segítség azoknak, akik OTP-s kártyával szeretnének fizetni a Nintendo hivatalos oldalán,de nem tudnak,mert hibát ír nekik az oldal. Nos,ma rászántam magamat, hogy megújítsam az éves előfizetésemet,bízva abban hogy ha a Switch-en nem fogadja el,majd az internetes felületen keresztül sikerül,de nem így volt.Ugyan úgy ott is elutasította a tranzakciót.Kicsit utána jártam és kiderült hogy csak a TELEKÓD miatt nem tudja végrehajtani a tranzakciót, mivel az még az alapértelmezetten van.Gyorsan módosítottam és csodák csodájára a tranzakció máris sikeres volt.Tehát ha OTP VISA kártyával rendelkezel akkor csak annyi a teendőd, hogy a TELEKÓDODAT módosítod, amennyiben az még az alapértelmezett. Annyit viszont megnézhetnétek, hogy ezek után lehet e Switch-en keresztül a Nintendo eShop-ján keresztül fizetni bankkártyával.Ha sikerül OTP-s kártyával fizetni az eShop-on,azt légyszives írjátok meg ide, hogy mások is láthassák és ezzel segíthessünk mindenkinek,akik hasonlóan jártak.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
Ez nem csak az OTP illetve VISA kártyásokat érinti ez Eu-s törvény igy mindenkit érint aki európai unió területén él. Elvileg minden bankfiókot. Nekem Pl. Igaz OTP-s de Master Card-om van és nekem is kellett Telekódot megadni.
Értem,de nekem ezek után már jó lett.Azelőtt semmit nem tudtam csinálni bankártyáról,de azután hogy a fent leírtakat megcsináltam,már minden úgy működik mint korábban.Annyi csak, hogy a Switch eShop-jából nem próbáltam ki még.A vebes felületen keresztül minden működik, ahogy régen.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games