masinák

 

Fórumok
Metroid Dread
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2021 aug 06 p , 02:26
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455Samus története a Metroid Fusion eseményei után folytatódik, amikor leszáll a ZDR bolygón, hogy kivizsgáljon egy titokzatos üzenetet, amelyet a Galaktikus Föderáció számára küldtek. A félreeső bolygót elözönlötték a kegyetlen idegen életformák és a hátborzongató gépi fenyegetések. Samus minden eddiginél fürgébb és ütőképesebb, de vajon képes lesz legyőzni a ZDR mélyén leselkedő, embertelen fenyegetést?
Nézz szembe a könyörtelen E.M.M.I. robotokkal
Az egykor DNS-kinyerésre szolgáló kutatóberendezések, az impozáns E.M.M.I.-k most Samusra vadásznak. Az izgalom a tetőfokára hág, ahogy megpróbálod elkerülni az E.M.M.I.-ket - és a velük járó kegyetlen halált - miközben keresed a kiiktatásuk módját. Derítsd ki, hogy mi változtatta ezeket a robotcsodákat a ZDR sorscsapásává, és élj túl.
Érezd, ahogy Samus ereje növekszik az új mozdulatok és képességek megszerzésével
Kerülj új és ismerős képességek birtokába, miközbne bejárod e veszélyes világ számtalan, változatos helyszínét. Parkourozz át az akadályokon, csússz át a szűk helyeken, küzdj meg az ellenséggel, és verekedd át magad a bolygón. Térj vissza az egyes területekre, és használd újonnan megszerzett képességeidet, hogy fejlesztéseket, alternatív útvonalakat és továbbjutási lehetőségeket találj. Járd be a hatalmas térképet, cselezd ki és pusztítsd el az E.M.M.I. robotokat, és győzd le a ZDR-t rettegésben tartó fenyegetést.

A Metroid Dread október 8-án jelenik meg a Nintendo Switch konzolra.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2021 aug 06 p , 02:32
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Na gyermekeim,ki várja még rajtam kívül K*RVÁRA ezt a stuff-ot?
Nagyon kíváncsi vagyok a történetre.A nem rég megjelent trailer-ben sok utalás van Samus korábbi életéből és a Chozo fajról,amit epekedve várok hogy megtudjak.Természetesen végigjátszás lesz belőle a YouTube csatornámon is.

EJJ...,DE VÁROM MÁR EZT A CSODÁT!
[ Módosítva 2021 aug 06 p , 02:33 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2021 okt 09 szo , 10:54
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Pont ahogy gondoltam...ez a játék egy csoda a mai sok "szutyok" játék között.A hangulata nagyszerű,a története állati.A Metroid era büszke tagja lehet,mert ennyi idő után is kimagasló teljesítményt tud mutatni,mint játékélményben,mint vizualitásban.Isten áldja meg az ilyen tehetségeket akik egy franchise-t ennyi idő után is profin össze tudnak rakni.
Végigjátszást csinálok a Metroid Dread-ból,amit megtalálható lesz a YouTube csatornámon is,akit érdekel az megnézheti.Kedvcsinálónak itt van az első rész...(reklám mentes!)

Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2162 másodperc, 0.1134 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 46. Memória használat: 1,290kb