Regisztrált: 2009 dec 13 v , 11:14 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 4
Sziasztok!
Én xbox360amat cserélném Wiire (mivel Wiifüggőség lépett fel bennem eme ötlet óta [ugyanis már egyszer volt wiim]),tehát amennyiben valakit érdekelne pont ilyen csere, privát jöhet!:) Üdv
Eladó egy új állapotú karcmentes dobozos, (Usa)GAMECUBE(átalakított)fekete, egy GameboyPlayer és 17eredeti (USA-JAP) játék, A játékok: metroidP1-2,zeldaWindW,MetalGear,Pikmin1 -2,Mkart,StarFoxAdv,WaveR,NFSU,SW rogueleader,1080A,Resident4,Zeldacollect orE,MarioSunshine,LuigiM,F-Zero A gép a playerrel együtt 25, a gammák darabja 5 rugesz
Eredeti bontatlan fóliás Wii játékok ... Kb 140-150 cim! 3000-7500-ft.-ig. Aktuális listáért irj privit!!! Origi eredeti Wii Remote+Motion Plus +Silikon Skin fekete 10000-ft. más kiegészítők is!
Regisztrált: 2010 jan 06 sze , 04:17 Lakóhely: 6600 Szentes Szeder Imre u. Üzenetek: 22
Sziasztok! Eladóvá vált a wii-m! Tökéletes állapotban, esetleg külső sérülések. 4.2E rendszer van rajta + 4.2-es modhack. Nem formáztam le, hogyha esetleg valakinek nem menne a HBC vagy más szükséges programok telepítése. Amúgy HBC és USB Loader GX van rá telepítve. Képek róla (bocsánat a minőségért):
Érd.: privát üzenetben. Ár: megegyezés szerint. Csere csak Logitech G25-re érdekel vagy KP.
Regisztrált: 2009 dec 13 v , 11:14 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 4
Nagy sajnálatomra nekem is el kell adnom a Wii-met. Ő lenne egy Sports pack, kitűnő állapotban, dobozával. Minden kiegészítő megvan hozzá, karcmentesen. Jár hozzá még egy wiimote+nunchuk, két pisztoly konzol, amibe az irányítókat lehet tenni lövöldözős játékokhoz.Softmod van rajta. Budapesti megtekintés lehetséges, csak Kp érdekel! Érdeklődni a profilomban megadott e-mailcímen lehet Ár: 55.000 Ft. Köszi!
Eladó 1 javításra szoruló JTAG-os x360 xexmenü telepítve 1 joy,play & charge kit ,táp,kábelek,20GB HDD!de ráköthető más satás vinyó is,külön ki is van vezetve ennek kábel! overcool2.0,XClamp Fix
a gépre ráférne 1 újraolyózás mert ha gondolol 1et akkor valami komolyabban megdolgoztató grafikájú játéknál 3 ledes lesz de ha kikapcsolom és várok 1 fél órát újra minden okés, csak azért nem javítatom meg mert pénzem és kedvem sincs már a boxhoz!
javítása a consolecorner-ben 7eFT!
Posta OK itt és privátban! az ár fix:36eFT
UI:működő jtagos gépeket 50-60eFT alatt nem nagyon lehet találni ,én is csak azért adom ennyiért mert sürgősen kell a pénz ( ha vavlaki megveszi és megjavítatja már is nyer rajta minimum 10 ezer forintot)
pár dolog a JTAGról Játékok futtatása közvetlen a winchesterről (nincs szükség egyáltalán dvd lemezre). XBLA játékok futtatása. DLC tartalmak futtatása. Bármilyen 2,5" SATA winchester használata. Bármilyen USB-s külső winchester használata.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games