Olyan kérdésem lenne, hogy akarok venni egy töltőt a controllerhez. ebayen sasoltam viszont nem tudom kompatibilis e az én (újabb) irányítómmal. Amit kinéztem az sima remote-hoz való. Akinek esetleg van mind 2-je. Nem tudná megnézni h van e bármiféle különbség a kettő irányító között. Szeretném mielőbb mevenni a töltőt.. (erről v szó: {link}
Sziasztok!Mi lehet a baj ha elem csere után nem kell életre egyik remot sem.Csak villog a négy led és annnyi.Próbáltuk már szinkronozni is újra ,de semmi.Kb:1 éves a gép.Az elemre gyanakodtunk,de xboxban működik.Előre is köszi a segítséget.
Konzolon piros gomb,majd a remoton is,de semmi nem történik pár másodpercig villog mind a négy led és kész,nem tudok a menüre sem menni,mert nincs kéz,úgyanis nem működik az a....amióta megvettem csak küzdök vele,pedig azt hittem élményteli perceket fog okozni.Hát nem így történt,
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games