Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Tök mindegy,hogy milyen sorrendben (nekem oda vissza is mûködött),de általában elôbb érdemes a Remote-on meg nyomni azután a Wiin-n ahogy tutajkk is írta.Ha elsôre nem ismeri fel,próbáld meg újra és amikor villog a négy led a Remote-on nyomkod az "A" gombot,vagy valamelyik másikat. Nálam is volt már,hogy még a második szinkronizálásra sem reagált,ekkor össze vissza nyomkodtam mindent miközben villogott a négy led és voálá sikerült. Ezzel nem azt mondom,hogy ez a tuti,de azért egy próbát megér.Ha úgysem sikerül,akkor csak eggyet tehetsz,kicseréled.
Monkey írta ...
Sziasztok !
Ugyan az a problémám mint Ami-nak , két Controller-ünk van ,de egyikkel sem müködik mit csináljunk (elem csere volt) ?
Hogyha vissza olvastál a 2. oldalon és elolvastad egészen idáig,valamit megpróbáltál mindent amit onnantól idáig írtunk és azok után sem mûködik,akkor szerintem csere a megoldás.
Örülök,hogy sikerült,amúgy pár hozzászólással elöbbre írtam,hogy egyszer nekem sem akart szinkronizálni a világért sem,akkor én is össze vissza nyomkodtam mindent és voálá sikerült.
Sziasztok, tudtok abba segieni, hogy a super mario galaxí 2-öt miért nem tudom classic controllerrel játszáni, mikor a boritoján ott van, hogy lehet vele?
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 09:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Valamit elnézhettél, mert nem lehet vele és nincs is rajta. Csak Wiimote + Nunchuk-kal lehet. Ja és egy második játékos besegíthet egy plusz Wiimote-tal.
Mivel nekem nincsen meg a játék nem mertem biztosra mondani,de ahogy az elsô része úgy a második is csak WiiRemote és Nunchuk párossal játszható,ahogy ezt tutajkk is megerôsítette.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games